Dermangio

Stručnost, vrhunska profesionalnost i potpuna diskrecija osnovne su odlike ove poliklinike.
Poliklinika Dermangio smještena je u samom centru  Zagreba. Riječ je o specijaliziranoj ustanovi za dermatologiju, venerologiju i kirurgiju s laserskim centrom, koja od samog početka radi pod stručnim vodstvom dr. Maje Ceković. 

Dr. Ceković svake godine odlazi u prestižne europske klinike kako bi uvijek bila upoznata s najnovijim medicinskim dostignućima na području njegovanja, uljepšavanja i liječenja kože tijela. Također, u radu koristi najmoderniju medicinsku opremu i potrošni materijal, kako bi svojim pacijentima mogla ponuditi najbolji mogući rezultat.

Kemijski piling, dermoabrazija ili laserska tehnologija ovdje se koriste za uklanjanje raznovrsnih ožiljaka. Laser Beauty star 532, primjerice, učinkovito briše proširene kapilare i pigmentne mrlje nastale starenjem ili prekomjernim sunčanjem. Za vrijeme tretmana osjeća se lagano peckanje, ali neusporedivo manje od klasične elektrokoaugulacije ili sklerozacije. Nakon tretmana koža se mora zaštiti sredstvima za sunce, a postupak se ponavlja ovisno o raširenosti pjega i željenom rezultatu.

U poliklinici Dermangio na raspolaganju su vam i razni tretmani pomlađivanja kože uz nezaobilazne injekcije Botoxa i Restylana.
S obzirom da se radio o dermatološkom i venerološkom centru, ovdje možete  i pregledati i liječiti širok spektar kožnih bolesti –od akni do tumora.

LIJEČNIK: DR. MAJA CEKOVIĆ
SPECIJALIZACIJA: medicinska kozmetologija
KLINIKA: DERMANGIO 
LOKACIJA: Zagreb (Pod zidom 10)
KONTAKT: tel.: 01/48 14 980; e-mail: info@dermangio.hr