Dermolab

Specijalistička ordinacija dr. Gregorić za lijep i zdrav izgled kože.
Specijalistička dermatovenerološka ordinacija dr. Sanje Gregorić – Dermolab – smještena je u Zagrebu, a pruža širok spektar usluga s područja dijagnostike i liječenja kože, vlasišta i noktiju. Ovdje možete dermaskopski pregledati madeže, bradavice, ožiljke i druge neželjene izrasline na tijelu te poslušati stručan prijedlog za liječenje i terapiju.  

Dr. Gregurić je dopredsjednica Hrvatskog udruženja za laser u medicini (HULM), te članica Europskog društva za lasersku estetsku kirurgiju (ELAS). Neprestano se usavršava i educira na svjetskim kongresima i seminarima kako bi pacijentima mogla ponuditi najoptimalnije rezultate. U prilog tome ide i najsuvremeniji medicinski instrumentarij te potrošni materijal koji koristi u poslu.

Ovdje vam je na raspolaganju uklanjanje raznih kožnih izraslina i krvožilnih promjena kirurškim laserom Nd-YAG, kao i različiti tretmani ožiljaka diodnim laserima manje snage. Odlučiti se možete i za fotopomlađivanje koje uključuje odstranjivanje neestetskih pigmentacijskih i kapilarnih promjena s područja kože lica, vrata, dekoltea i ruku.

Dermolab nudi i različite tretmane medicinske kozmetologije poput pomlađivanja i uljepšavanja kože kemijskim pilinzima i drugim sredstvima.
Valja zapamtiti i kako je ovdje pacijent na prvom mjestu, a pristupa mu se s mnogo pažnje, strpljenja i poštovanja.

LIJEČNICA: DR. SANJA GREGURIĆ
SPECIJALNOST: medicinska kozmetologija
KLINIKA: DERMOLAB
LOKACIJA: Zagreb (Fijanova 4a)
KONTAKT: tel.: +385 1 23 63 339; e-mail: clinic@dermolab.hr