Ordinacija Borić

Vrhunski medicinski standardi, suvremena tehnologija i ugodno okruženje glavni su razlozi posjeta ove specijalističke ordinacije.
Ovaj estetski kirurg iza sebe ima višegodišnje iskustvo i jak međunarodni ugled, koji je gradio kritičnom procjenom novih metoda na medicinskom tržištu. U svome radu naglasak stavlja na preoperativnoj komunikaciji s potencijalnim pacijentom kako bi se definirali motivi, ambicija i ciljevi – ali i ograničile mogućnosti samoga zahvata.

Poznat je i kao čovjek od diskrecije, koji želje korisnika uvijek stavlja na prvo mjesto.

U ordinaciji dr. Borića nude se standardne usluge korekcije nosa, kapaka, čela, uški i lica (face-lift). Iz bogate ponude valja izdvojiti i zahvat podizanja obrva – koji značajno doprinosi cjelokupnom izgledu čovjeka. Naime, visoko pozicionirane obrve na licu odaju mladenački dojam, dok je spuštanje kože oko njih sastavio dio starenja. Postupak se izvodi pomoću minimalnih rezova skrivenih u vlasištu, a oporavak je vrlo kratak.

Ovdje možete napraviti liposukciju trbuha, povećati, smanjiti ili podići grudi, te smanjiti ožiljke i ukloniti raznovrsne kožne izrasline.

Dr. Vladimir Borić školovao se u Hrvatskoj i Americi, a bogato iskustvo skupljao je i u francuskom Parizu i Lyonu, kao i iračkom Bagdadu. Najviše znanja, pak, upio je radeći s danas pokojnim dr. Boškom Milojevićem – doajenom estetske plastične kirurgije u Hrvatskoj i istočnoj Europi.

KIRURG: DR. SC. MED. VLADIMIR BORIĆ
SPECIJALNOST: KIRURGIJA LICA I TIJELA
KLINIKA:
SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA DR. BORIĆ 
LOKACIJA: ZAGREB (Petrova 15 b)
KONTAKT: tel: +385 01 46 333 44, e-mail: boric.kirurgija@zg.t-com.hr

Facebook Like Button