Ovo ljeto poželjeti ćete imati veliki trendi šešir za sunce

Ovo ljeto poželjeti ćete imati veliki trendi šešir za sunce s uvezenim šljokicama ili personaliziranim natpisom.

Zajedno s napuhanim plamencima u rozoj, zlatnoj ili bijeloj boji, jedinstvenom jednodijelnom kupaćem kostimu uz resice koji tu i tamo uljepšavaju slamnatu torbu za plažu ili trendi espadrile, veliki lepršavi šešir za sunce s natpisom, koji naglašava kako ste na odmoru, poželjeti će imati svaka žena koja se uputi na jednu ljetnih od plaža.

how-to-eugenia-kim-do-not-disturb-1

Eugenia Kim šešir za sunce

Inspirirani dizajnom Eugenie Kim, čija početna cijena šešira iznosi 458 američkih Dolara, mnogi dizajneri, proizvođači šešira i butici koji ih prodaju, izrađuju svoju cjenovno prihvatljiviju verziju ovog traženog šešira, a neki čak nude i prilagodbu u boji i natpisu.

Pristupačnije verzije

Kroz istraživanje raznih web mjesta, društvenih mreža, online dućana te čitanjem komentara odabrala sam nekoliko po meni najljepših.

hat-2

Sada se ovi predivni šeširi mogu pronaći i u Hrvatskoj, odnosno u nekim dućanima u strogom centru Zagreba.

Kada su online dućani u pitanju ASOS također nudi veliku ponudu ovoljetnih modernih šešira sa ili bez natpisa u cjenovnom razredu od 6 do 90 Eura. Treba istaknuti da je brza isporuka po cijelom svijetu velika prednost ASOS-a.

hat-4 hat-3

Prilagodite svoj šešir

Instagram trgovina Bits&Pieces nudi isporuku po cijelom svijetu i prodaje sličan šešir za 90$ s opcijom ispisa personaliziranog teksta na šeširu. Možete izabrati različite boje šešira ali samo u jednom stilu. Plaća se putem PayPal računa, a narudžba se vrši putem poruke na Instagramu.

ETSY ima nekoliko dizajnera koji nude vezane ili šivane inicijale na šeširu u raznim bojama i veličinama. Cijene se kreću od 17 do 70 Dolara, ali većina njih ne nudi isporuku izvan USA-a.

hat-5 hat-6

Nadam se kako sam vam pomogla da lakše nađete svoj savršen šešir za ljeto.

Izgledati ćete misteriozno i elegantno, a svoju kožu lica i vrata zaštiti ćete od izravnog sunčevog zračenja.

 

Tekst i fotografije s odobrenjem Katarina Štimac, fashion blog – LaKatwalk

Facebook Like Button