Dodijeljene nagrade na Tourfilm Festivalu

U Zagrebu su, na sedmom Međunarodnom festivalu turističkog filma, Zagreb Tourfilm Festival, punopravnom članu CIFFT-e – Međunarodnog udruženja turističkih filmskih festivala, na kojem je, u organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba i Balduči filma, predstavljen dosad najveći broj filmova iz 91 zemlje svijeta, dodijeljene nagrade najboljim filmovima i pojedincima.

winners

Na svečanoj večeri u hotelu Esplanade, na kojoj su se okupili sudionici trodnevnog skupa filmaša i turističkih znalaca, profesionalaca koji se bave tom, jednom od najunosnijih gospodarskih grana i ljubitelja atraktivnih destinacija, čiji su pokrovitelji predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar- Kitarović, Ministarstvo turizma RH ministar Gari Cappelli, gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić te Turistička zajednica grada Zagreba.

davor-stern-spomenka-saraga-ranka-padovan-stern

Nagradu za životno djelo “Promocija turizma – stil života” koju Zagreb Tourfilm Festival dodjeljuje zaslužnim pojedincima koji su gostima Hrvatske i njihovom ugodnom boravku u njoj, ali i promociji naše zemlje u svijetu, posvetili cijeli život, za 2018. dobila je poznata i priznata dugogodišnja novinarka hrvatskog radija – gđa ANAMARIA ŠNAJDAR.

nagrada-za-zivotno-djelo

grand-prix

Uz dopuštenje: Balduči film (sve fotografije)

Facebook Like Button