Dolazi nam Le Grič sjajno događanje u ljetnom Zagrebu

Provedite romantičan kolovoz ove 2022. u Zagrebu, jer nam se na Gornji grad vraća sjajno događanje Le Grič!

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem ne propustite ovo malo i intimno događanje s romantičnim štihom.

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, u gornjogradski park Grič vraća se Le Grič, malo i intimno događanje s romantičnim štihom.

Le Grič 3.4_photo Niko Goga

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svake subote u kolovozu od 20 do 24 sata zamijenite običan izlazak neobičnim i uživajte u jednom od najljepših gradskih parkova uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina te zvukove violine, gitare i ukulela.

Le Grič je osmišljen kao posebno iskustvo izlaska u grad. Malim vizualnim i sadržajnim dodatcima Le Grič subotama navečer pretvara gornjogradski park u najromantičnije mjesto u gradu, poštujući istovremeno njegovu povijest i ne mijenjajući znatno njegovu vizuru.

Le Grič 1.7_photo Borut Planinc

Ambijent s vintage bistro kutcima i pogledom na zagrebačke krovove, ponuda s domaćim vinima i glazbeni program s violinskim koncertom zajedno stvaraju ovu posebnu romantičnu priču.

Prošećite romantičnom stranom Zagreba i otkrijte da izlazak u park može biti “fin”!

Le Grič podržava Turistička zajednica grada Zagreba, a organizira poznata mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda Mali plac, koja stoji iza organizacije popularnog Malog piknika.

Le Grič 3.2_photo Niko Goga

Ulaz je slobodan.
Više informacija pronađite na Facebook i Instagram stranici.
Ilustracija i dizajn: Klasja&Zita

Facebook Like Button