Dolazi vrijeme za moju novu kožu

Današnji ritam života izvanredno je brz i često neuredan.

Kada je prehrana u pitanju mislim da se dobro hranim, jer zaista pazim gdje i što kupujem, no posao koji radim je sjedeći i kako god okrenem premalo je kretanja u mom životu, a i stres svagdanji neminovno me dovodi do povećane tjelesne težine i nakupljanja masnoća.

Uvijek sam problem željela riješiti što brže, pa sam ponekad posegla za nekom strogom dijetom koja je zahtijevala puno odricanja, a nije me dovode do željenih i trajnih rezultata. Upravo suprotno, često sam vrlo brzo dobila još par dodatnih kilograma što me vrtilo u začaranom krugu nezadovoljstva i pomanjkanja energije, no kako sam otkrila centar Skin Paradis i izvrsne skin terapeutkinje nadam se da vidim izlaz.

Pri mom sljedećem dolasku u Skin Paradise stručnjakinje za lice i tijelo odnosno sve probleme kože pitale su me za dio koji me najviše muči a kod mene je to bio nakupljeni dio masnoća i strija na predjelu trbuha i na gornjem dijelu butina.

I onda smo još jednom definirali što je to celulit za koji sam mislila da ga nemam. No, kada stisnem kožu butina, imam, eh!
CELULIT je znači upalno stanje do kojeg dolazi zbog nagomilavanja masnoće i toksina pod kožom, a sastavljen je od masnih stanica, toksina i vode.

Drugim riječima kada više ne uspijevamo zatvoriti zatvarač na hlačama ili suknji, ne znači samo da smo dobili nekoliko kilograma, nego ponajprije da su se nakupile masnoće i toksini zbog neurednog načina života i da zato imamo na nekim dijelovima tijela veći opseg kojeg stvaraju celulit i ostale masne naslage.

54

Uspjeh brze dijete obično je samo gubitak kilograma na račun gubitka vode i mišića što vodi prema mlohavoj koži, izgubljenom tonusu i smanjenoj elastičnosti kože, dok pravi problem – a to je gubljenje viška masnoća i celulita na točno određenim dijelovima tijela – uopće nije zahvaćeno.

Ono zbog čega pristajem dolaziti u Skin Paradise i što me izuzetno veseli jest pravilan način gubitka masnoća gdje ću pomoću Venus Legacya gubiti masne naslage, a proces se odvija u koracima i bez velikih šokova za organizam.

Osjećam se kao Alisa u zemlji čudesa, i svaki put mi se neko novo čudo otvori.
Priča s poticanjem kolagena i većom cirkulacijom u predjelu masnih naslaga totalno su mi “cool”.

Nakon svakog tretmana Venus Legacyem koža je zategnutija i mlađahnija nakon 20-tak minuta zapravo ugodne masaže.. Čudesne kuglice na nastavku Venus Legacya, kroz koje prolazi visoka temperatura kroz moj površinski dio kože, kako mi kaže skin terapeutkinja, briše godine na mojim butinama i trbuhu kao neka čarobna gumica.
Nakon svakog tretmana svoju kožu obvezno mažem kremom Delarom za zatezanje i lifting kože s esencijalnim uljima, jer kakav bi to bio tretman da se ne nastavim njegovati kako mi je preporučila skin terapeutkinja. naime, u životu se ništa ne dešava samo od sebe pa tako niti “popravci” na našem tijelu.

skin paradise centar

Osmijeh na licu zadovoljne žene govori vise od tisuću riječi!

Venus Legacy namijenjen koži tijela kombiniranom tehnologijom multipolarne radiofrekvencije odnosno magneta i vakuma stimulira i zagrijava tkivo do čak 42 stupnja Celzijeva što dovodi do efekta otapanja masnih jastučića i stimulacije proizvodnje novog i mladog kolagena i elastina u tom dijelu tijela što se primjećuje u čvrstoći i zategnutosti.

Konkretno mi skin terapeutkinja bukvalno „pegla“ kožu što me dovodi do neslućenih razmjera sreće u mojoj sve boljoj novooblikovanoj silueti tijela.

Magnet potiče aktivaranje krvožilnog sustava koji onda održava novostvoreni, mladi kolagen i elastin za izuzetno dugotrajan i vidljiv učinak!

Rezultati se vide već i nakon prvog tretmana, a nakon završene kure koja podrazumijeva broj dolazaka ovisno o željenim rezultatima, fibroblasti (stanice koje proizvode kolagen) su aktivni i do 6 mjeseci što osigurava izgradnju i poboljšanje rezultata iz dana u dan.

Zato dolazak u Skin Paradise ima poseban učinak na mene i zato mu se vraćam. Nema mi druge. Ne mogu odoljeti „čudesnom“ stroju koji radi za mene. Divan je taj osjećaj sve veće ljepote u meni.

Efekt je pomlađena i zategnuta koža, smanjnje masnih jastučića i celulita te obnova kože na mjestu gdje ima i strija. Pa čak i onih najstarijih.
I nakon vremena provedenog u centru uz punu pažnju terapeutkinja, odlazim prije svega zadovoljna! Vrijedi svake minute kojom sam se nagradila!

Skin Paradise, Gundulićeva 48, Zagreb
Autor: Diana Mikloš, glavna urednica Wish hr portala

Facebook Like Button