Dr. Aleksandar Milenović

Hrvatski stručnjak na svjetskom kongresu plastične kirurgije u New Yorku.

Doc. dr. sc. Aleksandar Milenović, poznati maksilofacijalni kirurg iz Poliklinike IMED upravo se vratio s najvećeg svjetskog kongresa plastične i estetske kirurgije „The Cutting Edge“ održanog u New Yorku.

Najveći svjetski autoriteti s područja plastične kirurgije osnivači su i organizatori ovog kongresa. Spomenimo čuvenog kirurga Daniela C. Bakera koji je tijekom impresivne karijere uljepšao brojne osobe iz javnog života poput Donne Karan, Sophije Loren i Meg Ryan, a tu su  i  svjetski poznati doktori Thomas D. Rees i Sherrell J. Aston.

Uz prisutstvo vrhunskih stručnjaka s područja estetske kirurgije, na simpoziju je bilo riječi o posljednjim dostignućima u ovoj industriji. “Najnoviji trend je upotreba vlastitih matičnih stanica u kombinaciji s face liftingom što rezultira mladenačkim efektom i izuzetnim tonusom kože, što će vrlo brzo biti dostupno i hrvatskim pacijentima,” otkrio je dr. Milenović.

Svjetski poznati znanstvenici i kirurzi bavili su se i temama poput korištenja filera i neuromodulatora, oblikovanja tijela neinvazivnim i minimalno invazivnim tehnikama koje dopunjuju i zamijenjuju tradicionalne kirurške zahvate, uz poseban naglasak na sigurnost pacijenata.

UZ DOPUŠTENJE TVRTKE LARUS DAN (obje fotografije)

Facebook Like Button