Dubrovnik dobio hotel Royal Blue – pogledajte kako izgleda

Peti po redu hotel u nizu, s kojim je zaokružena izgradnja pet “five stars” hotela – Royal Blue, dubrovačku je priču za ovo ljeto pretvorio u još poželjniju destinaciju za ljetovanje.

importanne-hotels-resort-1

Dubrovnik je jedna od najljepših gradova i ljetnih destinacija na svijetu, kako u pogledu kulturne baštine tako i u pogledu turističke destinacije za odmor.

Grad se nerijetko naziva ”biserom Jadrana”, a 1979. godine dodan je na UNESCO-v popis Svjetske baštine kao grad bogate kulture i povijesti.

importanne-hotels-resort-2

Stari grad Dubrovnik smješten je unutar gradskih zidina dugih 1970 metara, koje su tijekom stoljeća služile za obranu od raznih prijetnji, a danas predstavljaju najveću gradsku atrakciju.

importanne-hotels-resort-3

Zbog svoje srednjovjekovne stare jezgre koja je sve do današnjih dana zadržala autentični izgled, Dubrovnik mami brojne filmske producente, koji ga smatraju idealnom lokacijom za snimanje popularnih filmova i serija kao što je „Game of Thrones“ koji je zaludio cijeli svijet, no Dubrovnik je također grad u koji na odmor rado dolaze brojne svjetske zvijezde.

importanne-hotels-resort-4

Bez obzira odakle putnici dolaze u Dubrovnik, jedno je sigurno, uvijek ostaju zadivljeni i impresionirani ljepotom i bogatstvom koju nudi grad.

importanne-hotels-resort-5

U divnom gradu nema ljepše stvari nego biti smješten u prekrasnom hotelu s brojnim sadržajima, gastro ponudom, pogledom na more i svime što uključuje odmor iz snova. ‘Tvrtka Importanne Hotels & Resort’ već godinama svojim gostima pruža nezaboravno iskustvo odmora, a dokaz za to su i osvojena visoka odličja na Danima turizma plasiravši se u top tri pozicije unutar kategorije hotela s pet i četiri zvjezdice.

importanne-hotels-resort-6

Importanne Hotels & Resort sastoji se od 5 hotela u Dubrovniku: Neptun, Ariston, Royal Palm, Royal Princess i Royal Blue. Zadnjim hotelom – Royal Blue, zaokružena je izgradnja pet ‘five stars’ hotela u nizu i upravo je povodom njegova otvorenja održana proslava s brojnim uzvanicima.

importanne-hotels-resort-7

Gosti su uživali u vrhunskim delicijama i vinima, a za glazbeni dio pobrinula se višestruko nagrađivana klapa Rišpet i svima omiljeni pjevač Petar Grašo. U prekrasnoj atmosferi, gosti su uživali u glazbenom vatrometu i filmu o samom Resortu, koji je sniman posebno za potrebe otvorenja.

Importanne Resort pruža jedinstveni doživljaj odmora i kontinuiranu kvalitetu radi koje se gosti uvijek vraćaju s osmijehom. Prostrane i luksuzno uređene sobe pružaju veličanstven pogled na Jadransko more do kojih dopire svježina obližnjeg mediteranskog bilja.

importanne-hotels-resort-8

Šetnja uz more prema uvali Lapad, popraćena zvucima valova, cvrkutom ptica i očaravajućim mirisima je idealan odabir za provesti slobodno vrijeme. Ljubazno i profesionalno osoblje se aktivno koristi širokim rasponom stranih jezika koji uključuju: engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski i ruski, naravno, kako bi se svaki gost osjećao dobrodošlo i ugodno.

Resort uključuje i prekrasnu Villu Elitu, oazu mira koja spaja luksuz s ugodom boravka usred borove šume, nadomak plaže. Uživanje u panoramskom doživljaju u jednim od dva a la carte restorana La Castille i Zoë je garantirano, a okusi autohtonih specijaliteta te premium hrvatska i strana vina, zadovoljit će svako nepce.

importanne-hotels-resort-9

Čarobne plaže, najljepši zalasci sunca, brojni sadržaji poput Dubrovačkih ljetnih igara koje okupljaju velik broj zaljubljenika u umjetnost, jedan je od festivala koji oživljava duh grada i kojemu uživaju i domaći i strani gosti.

Šetnja prepunim Stradunom za vrijeme ljetne sezone, pogotovo za vrijeme toplih noći, ostavlja bez daha. Uz bogatu i raskošnu povijest i baštinu, Dubrovnik je grad vrhunskih delicija, prekrasne prirode i ljubaznog stanovništva, stoga vrijedi izdvojiti svoje vrijeme kako bi istražili sve mogućnosti i osjetili neizostavan dubrovački duh.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button