Duo ELFS i Matija Vujica predstavili novu modnu kolekciju

Impresivna modna priča koja je predstavila aktualnu modnu kolekciju u jedinstvenm multimedijalnom spektaklu Fash!on Live u režiji Ivone Brnelić s Matijom Vuicom i modnim duom ELFS u glavnim ulogama oduševila je publiku u Umagu.

Predstavljanje aktualnih kolekcija omiljenih hrvatskih dizajnera, svojim jedinstvenim vokalima pratili su Nikola Marjanović i Danijela Večerinović, dok su cjelokupni dojam plesnim točkama zaokružili plesači studija RiS Ivone Brnelić, koreografkinje i dugogodišnje plesačice Tine Turner.

matija-vujica-elfs-1

Duo ELFS predstavio je ženstvenu cvjetnu ljetnu kolekciju i kolekciju kupaćih kostima dok je Matija Vuica u kontrastnoj igri emocija ostala vjerna svojim couture unikatnim haljinama. Na ideju o dosad u Hrvatskoj neviđenom konceptu Ivona je došla tijekom svoje inozemne karijere, crpeći inspiraciju iz slavnih revija poput Victoria’s Secreta.

„Željela sam publici dati nešto drugačije i spojiti više različitih elemenata kao što su moda, ples, teatar i glazba u jedan zanimljiv spektakl pun energije. Mislim da, kada se snage udruže, možemo stvarati jako kvalitetne projekte. Oduvijek mi je bila želja donijeti nešto slično u Hrvatsku i jako mi je drago što sam uspjela ovdje ostvariti svoju viziju“, izjavila je Ivona.

matija-vujica-elfs-2

Organizatorima Plava laguna Croatia Opena Umag zahvalila se što su joj pružili priliku da svoju viziju realizira u sklopu ATP-ja, a da su odabrali pravi projekt potvrdio je glasan pljesak kojim su gledatelji nagradili Ivonu, Matiju i duo ELFS.

Nakon zabavnog spektakla posjetitelji Dance Arene jutro su dočekali uz DJ Throttlea, jedno od najvećih imena house glazbe današnjice. Australski je DJ publiku rasplesao vrhunskim glazbenim ritmovima i najboljim svjetskim hitovima.

Facebook Like Button