Edumed

Profesionalni individualni pristup svakom pacijentu i problemu, ljubaznost i pouzdanost odlike su medicinskog tima Poliklinike Edumed pod vodstvom prof. dr. sc. Zdenka Staneca i doc. dr. sc. Sande Stanec.

Svaki je član tima specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije educiran u prestižnim europskim i svjetskim centrima, te u skladu s Pravilnikom o usavršavanju zdravstvenih djelatnika RH. Također, aktivno sudjeluju na brojnim stručnim skupovima u svijetu, i prate trendove u estetskoj kirurgiji.

Poliklinika Edumed nudi korektivne zahvate nosa, uški, vjeđa i cjelokupnog lica (face-lift), kao i transplantaciju kose. Na raspolaganju vam je i niz modernih tehnika za pomlađivanje lica, poput injekcija botoxa, hijaluronske kiseline i dermoabrazije. Osobito je zanimljiva metoda Radiage što podrazumijeva korištenje radiofrekventnih valova, a uzrokuje regeneraciju kolagena na području lica i vrata. Valovi se emitiraju kroz poseban aparat Ellman, zategnutost i elastičnost kože postiže se već u nekoliko tretmana, a cijeli postupak je bezbolan i obavlja se bez anestezije.

U Edumedu možete izabrati i povećanje, podizanje ili smanjenje dojki, liposukciju, kao i druge korekcije odstranjenja viška kože i masnoga tkiva.
U poliklinici se koriste najsuvremenija aparatura poput radioferkventnog noža za uklanjanje kožnih izraslina ili proširenih kapilara, koji ne ostavlja vidljive ožiljke.

KIRURZI: PROF. DR. SC. ZDENKO STANEC I DOC. DR. SC. SANDA STANEC
SPECIJALNOST: KIRURGIJA LICA I TIJELA
KLINIKA:
POLIKLINIKA E D U M E D
LOKACIJA: ZAGREB (Ilica 191d)
KONTAKT: tel: +385 01 2223 008; e-mail: poliklinika@edumed.hr

Facebook Like Button