Electrolux hladnjak

Electrolux kombinirani hladnjak pruža optimalnu temperaturu i vlagu namirnicama.

Napredna Electrolux tehnologija učinila je nedostižne želje standardom. Tako nove funkcije Electrolux kombiniranog hladnjaka istovremeno održavaju jednaku optimalnu vlagu i ravnomjerno hlade sve dijelove.

electrolux-kombinirani-hladnjak-1

Electrolux posebnu pažnju posvećuje zdravom načinu prehrane i pohrani namirnica. Kako bi dostigli izvrsne rezultate, njihovi kombinirani hladnjaci uključuju niz praktičnih funkcija koje namirnicama osiguravaju ravnomjerno hlađenje i svježinu namirnica. Isto tako, jedna od novouvedenih funkcija održavat će optimalnu razinu vlage u svim dijelovima hladnjaka. Na taj način, namirnice dulje čuvaju svoj svjež okus i teksturu.

Hladnjak zapremnine 265 litara, a zamrzivač 92 litara obogaćen je svjetlosnim i zvučnim signalima za visoku temperaturu. Iako je ovaj Electrolux kombinirani hladnjak vrlo velik, unutarašnje LED osvjetljenje i posebno dizajnirane ladice zamrzivača omogućit će vam da u tren oka saznate što se nalazi u svakom njegovom kutku. Hladnjak sadrži 3 široke police, 2 ekstra duboke prozirne plastične ladice te posebnu policu za boce, dok je zamrzivač opremljen s 2 duboke i 1 poludubokom ladicom.

electrolux-kombinirani-hladnjak-2

S oznakom energetske učinkovitosti A++ ovaj uređaj pruža mogućnost automatskog odmrzavanja rashladnog pretinca i zamrzivača, kao i brzo zamrzavanje.

Uz dopuštenje: Alert (sve fotografije)