ELFS predstavlja kolekciju Wild Flower

Sudeći po najnovijoj kolekciji dizajnerskog dvojca ELFS, ova će jesen i zima biti posebno uzbudljiva! Wild Flower je ime ženske i muške kolekcije za jesen/zimu 2017/18 koju će 5. listopada 2017. godine, predstaviti samostalnom revijom u šestom paviljonu na Zagrebačkom Velesajmu.

wild-flower-1

Dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica ponovo pripremaju pravi modni spektakl, a za aktualnu su sezonu osmislili tridesetak kompletnih lookova koji se mogu nositi svaki dan ali i u posebnim prilikama. Haljine su i dalje najzastupljeniji komad odjeće no, ove će sezone biti predstavljeno i nekoliko zanimljivih kombinezona te ženska odijela što je novost u višegodišnjem radu ovih zagrebačkih dizajnera.

wild-flower-2

Na pisti će se moći vidjeti i nova kolekcija salonki, sandala, gležnjača, tenisica te visokih čizama s potpisom dvojca ELFS, a za najhladnije doba godine, tu su i bogate zimske parke te kaputi koji ni ovaj put neće razočarati poklonike ovog modnog brenda. Za sve žene koje odlikuje nešto buntovniji duh pripremili su originalne bikerske kožne jakne koje će sjajno upotpuniti njihov hrabriji modni stil.

wild-flower-3

Muški dio kolekcije je malo suzdržaniji ali svojim luksuzom i stilom nimalo ne odskače od glavnog dijela kolekcije koja je namijenjena ženama. Fotografije za kampanju snimio je fotograf Danijel Galić, šminku potpisuje Iva Berišić, za frizuru je zaslužan Mario Vidaček iz salona Vida Hairdressing, a modeli Luna Valas i Katarina Matić članice su modne agencije Talia model.

wild-flower-4

Revija dvojca ELFS ponovo će imati humanitarnu notu. Nastavlja se hvalevrijedna suradnja s udrugom „RTL pomaže djeci” pa će tako svi oni koji doniraju minimalno 100 kn na službenoj stranici www.elfs.hr na poklon dobiti pozivnicu za reviju, a ujedno pomoći djeci i vratiti im osmjeh na lice.

wild-flower-5

ELSFI se posebno raduju ponovnoj suradnji s časopisom Cosmopolitan koji donosi sve novosti s ovog modnog događaja. Naime, upravo su oni bili zaduženi za nezaboravni show i veseli tulum povodom 16. rođendana hrvatskog izdanja tog magazina. Odlična suradnja nastavlja se i na njihovom najnovijem projektu koji će razveseliti sve prave Cosmo djevojke! Pokrovitelji samostalne revije modnog dvojca ELFS su Mercedes-Benz Auto Gašparić koji će se pridružiti na pisti s novom generacijom Mercedes-Benz modela C Coupe, zatim Labello s potpuno novim proizvodom Labellino, vrhunskog elegantnog izdanja, Teta Violeta čije omekšivače preporučuje ovaj modni dvojac.

wild-flower-6

Tu su i The Balm, beauty brend vrhunske kvalitete i retro dizajna, Caffe Vergnano koja predstavlja savršen spoj tradicije i inovacije te je najstarija talijanska pržionica kave, Jana vitamin, svježi aromatični talijanski prosecco Bottega, tonik Thomas Henry te šampanjac Piper Heidsieck koji na pistu Zagrebačkog Velesajma stiže izravno iz pokrajine Champagne u Francuskoj.

wild-flower-7

wild-flower-8

Facebook Like Button