Fantastični svijet meksičke kuhinje

Popularni australski kulinarski maestro Peter Kuruvita u novoj emisiji otkriva fantastični svijet meksičke kuhinje.
„Meksička fiesta Petera Kuruvite“ počinje s prikazivanjem 8. kolovoza u 13:00h na kanalu 24kitchen, a Peter će pronaći jedinstveno srce meksičke kulinarske kulture i dati da ga strast Meksikanaca nadahne u kuhanju njihovih najcjenjenijih jela.

kulinarski-dozivljaji-meksiko-04

U ovoj gastronomskoj pustolovini, Peter Kuruvita odvest će gledatelje do impresivnih predjela Meksika gdje će upoznati strastveno i veselo stanovništvo lokalnih farmi i domorodačkih plemena.

Od pustinjskih područja na sjeveru Meksika do same prašume na jugu ove veličanstvene države, Peter će otkriti sve čari i tajne raznovrsne i šarolike meksičke kuhinje.

kulinarski-dozivljaji-meksiko-03

Gledatelji će moći naučiti kako pripremiti autentična meksička jela poput tacosa s govedinom i pilećih tamalesa koji su savršeni za slavlja i zabave.
Osim toga, Peter će otkriti kako se rade manje poznati specijaliteti poput zubaca sa zelenom salsom, škampi u vaniliji i neodoljivog sladoleda od kokosa s čilijem te osvježavajućeg ananasa s karamelom.

kulinarski-dozivljaji-meksiko-02

Zahvaljujući Meksiku, danas se rajčice, čili, avokado, tikve, kukuruz, vanilija i čokolada nalaze svakodnevno na našim tanjurima, a Peter Kuruvita u vlastitoj meksičkoj fiesti inspirirat će gledatelje za nove i nezaboravne kulinarske doživljaje.

kulinarski-dozivljaji-meksiko-01

Uz dopuštenje: komunikacijski laboratorij (sve fotografije)

Facebook Like Button