Film Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne čeka vas u kinima

Vikend magije u kinima donosi pretpremijeru filma Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne.

Treći nastavak Čudesnih zvijeri donosi avanture dobro poznatih likova u borbi protiv zlog čarobnjaka, a osim filmske poslastice, fanove očekuju tematske manifestacije, pokloni i dobra zabava

cudesne-zvijeri-dumbledoreove-tajne-1

Čarobnjački svijet ispisan perom britanske spisateljice J.K. Rowling zaluđuje obožavatelje već više od dva desetljeća. Saga o čarobnjaku Harryju Potteru odavno je završila, međutim beskrajna mašta J.K. Rowling pobrinula se da fanovi ne ostanu zakinuti za nove avanture i dogodovštine iz svijeta magije.

cudesne-zvijeri-dumbledoreove-tajne-2

Riječ je, dakako, o spin off-u Čudesne zvijeri, čiji nas treći nastavak, u režiji Davida Yatesa, očekuje na filmskim platnima pretpremijerno već ovoga vikenda u CineStar kinima.

cudesne-zvijeri-dumbledoreove-tajne-3

Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne studija Warner Bros Pictures, u distribuciji Blitz filma, donosi nove pustolovine, a kako i sam naslov govori, gledatelji će imati priliku saznati dosad nepoznate detalje iz života Albusa Dumbledora, kojeg smo u romanima i filmovima o Harryju Potteru, upoznali kao ravnatelja Škole za vještičarenje i čarobnjaštvo u Hogwartsu.

U ovome nastavku pratimo mladog profesora Dumbledora (Jude Law), svjesnog zlih namjera mračnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda (Mads Mikkelsen), koji se sprema pokoriti čarobnjački, ali i bezjački svijet.

cudesne-zvijeri-dumbledoreove-tajne-4

Budući da ga ne može sam zaustaviti, povjeri magizoologu Newtu Scamanderu (Eddie Redmayne) zadatak da predvodi neustrašivi tim čarobnjaka i vještica te jednog hrabrog bezjačkog pekara u opasnoj misiji tijekom koje će se susresti s već nama poznatim, ali i novim zvijerima te sukobiti s Grindelwaldovom sve većom legijom sljedbenika.

Međutim, ovaj nastavak, donosi nam i uvid u intrigantnu prošlost omiljenog i pomalo luckastog profesora Dumbledora, kao i njegovu poveznicu s Grindelwaldom.

cudesne-zvijeri-dumbledoreove-tajne-5

Ovog vikenda od 8. do 10 travnja 2022., sve fanove očekuje pravo magično iskustvo jer povodom dolaska trećeg i dugoočekivanog nastavka Čudesnih zvijeri: Dumbledoreove tajne, u svim CineStar kinima diljem Hrvatske održat će se Vikend magije, na kojem će oni najsretniji slučajnim odabirom osvojiti fantastičan tematski poklon u suradnji s „Hoću knjigu“, a kako bi magija zaista proradila, film je moguće pogledati u najprestižnijim kino formatima: IMAX, 4DX, Gold Class.

Prava čarolija odvijat će se u CineStaru Zagreb u Branimir Mingle Mall-u, gdje će biti postavljen magični filmski kutak te eksponati poput čarobnih štapića, picketa, sniflera, maketa Hogwartsa te brojne druge replike.

cudesne-zvijeri-dumbledoreove-tajne-6

Održat će se izbor najboljeg kostima s početkom u 19 sati, a pobjednika očekuje vrijedna nagrada – Newt Scamanderov ekskluzivni set za pisanje, u koferu!

Fanovima će se u CineStaru u Branimiru Mingle Mall-u pridružiti i povorka članova Ministarstva magije, obučenih u prigodne kostime, koja kreće od Gajeve ulice, točnije od Fan & Fun shopa u 18 sati te će se prošetati ulicama Zagreba.

Prodaja ulaznica za sve pretpremijerne projekcije u Hrvatskoj od 8. do 10. travnja 2022. je već otvorena i ulaznice jako brzo nestaju. Jedino što ti preostaje je poletjeti do odabira svojeg mjesta u dvorani i otkriti tajnu koja se skriva iza magije.

Želite li biti dio ove magične avanture, ulaznice su dostupne na https://bit.ly/3uS8aiz“>OVDJE

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button