Film Dom donosi uzbudljivu ljubavnu priču

Uz sve aktualniju temu deložacija, film „Dom“ redatelja Daria Pleića donosi uzbudljivu ljubavnu priču.

dom-1

Novi uradak domaće kinematografije začinjen je i značajnom količinom ljubavi i erotike. Film „Dom“ okupio je impresivnu filmsku ekipu te naznačio neki novi smjer priče koja posljednjih godina ne silazi s naslovnica – deložacije uslijed nemogućnosti plaćanja kredita.

dom-2

„Egzistencijalna pitanja, depresija i monotonija isprepliću se sa strašću i ljubavlju i pokušavaju dati odgovor na pitanje – može li ljubav pobijediti deložaciju.“ – izjavio je producent i scenarist filma, Dario Pleić. Pored glavnih glumaca u filmu – Judite Franković i Mislava Čavajde uloge u filmu su imali i Katarina Baban, Nikša Butijer, Alen Liverić, Filip Vidović i Sara Moser.

dom-3

Pleić je redatelj koji je između ostalog režirao ‘Lozu’ i ‘Mamuticu’, a Dom mu je drugi dugometražni film nakon trilera ‘Nije sve u lovi’. Tema filma je aktualna – zbog korumpiranog sustava i pohlepe bankara glavnim likovima koje igraju Judita Franković i Mislav Čavajda prijeti deložacija. Pred njima je izbor – ili će se pomiriti s nepravdom ili će pokazati otpor i tako pronaći način da ih nesreća koja ih je zadesila razdvoji zauvijek.

dom-4

Film se od danas prikazuje na Ženijalnom vikendu u Nezavisnoj mreži Kinoprikazivača, a od 14.3. kreće u redovnu kino distribuciju u Cinestar kina.

Uz dopuštenje: Priredba (sve fotografije)

Facebook Like Button