Film Praznici na talijanski donosi obilje smijeha i dobrog talijanskog raspoloženja

Glumačka postavka predvođena De Nirom i veličanstvene scene talijanskih krajolika ostavit će bez daha sve posjetiteljice CineLady projekcije u gledanju filma Praznici na talijanski.

Kišno vrijeme neočekivano za svibanj je najbolje ignorirati i otići u kino, a još bolje ako je u pitanju odlična komedija i ako ste u dobrom društvu.

Obilje zabave i trenutaka za pamćenje očekuje sve posjetiteljice CineLady projekcija koje će se 25.05.2023., od 20 sati, odlučiti za žensko druženje u jednom od odabranih CineStar kina u Osijeku, Rijeci, Splitu (Mall of Split) ili Zagrebu (Z Centru).

film-praznici-na-talijanski-1

U novoj hit komediji, Sebastian Maniscalco – jedan od najpopularnijih stand-up komičara, udružio je snage s Robertom De Nirom, legendarnim američkim glumcem talijanskog porijekla i dvostrukim dobitnikom Oscara, u novoj komediji „Praznici na talijanski“ koji u distribuciji Blitz filma, od 25. svibnja stiže u CineStar. Humoristični spoj komedije i kulturnih sukoba, ali i pun iskrene obiteljske topline, donosi smiješnu i srdačnu priču u kojoj će uživati gledatelji.

film-praznici-na-talijanski-2

Film Praznici na talijanski je režirala Laura Terruso, a scenarij potpisuju Austen Earl i Sebastian Maniscalco.
Veličanstvene scene snimane su na predivnim talijanskim lokacijama koje će barem na trenutak, donijeti dašak Italije u kino dvorane diljem Hrvatske.

film-praznici-na-talijanski

Ova komedija odiše savršenom atmosferom jedinstvene kulture, a priča prati Sebastiana i njegovu zaručnicu, koja ga nagovori da dovede svog oca Salva na praznično druženje sa svojom ekscentričnom i bogatom obitelji.

film-praznici-na-talijanski-3

Sukob američke i talijanske kulture pretvara vikend u pravi urnebes, a glavni akteri, upravo zbog toga, otkriju kako je razlika u obiteljima preko koje će morati prijeći.

About My Father

Budući da CineStar pruža jedinstveno iskustvo doživljaja i gledanja filmova, osim odlične zabave, sve posjetiteljice očekuju pića dobrodošlice – šampanjac i Schweppes, kao i pokloni partnera za one najsretnije: Avon, Barcaffe, Fraktura i La Piel by Lana Jurčević.

film-praznici-na-talijanski-5

Film „Praznici na talijanski“, u distribuciji Blitza pogledajte u kinima od 25. svibnja. Ulaznice su dostupne na službenoj web stranici i na blagajnama CineStar kina.

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)

Facebook Like Button