Fiziodent Dva

Stomatološka poliklinika sa zagrbačkom adresom za savršen osmijeh.
Poliklinika za oralnu kirurgiju, ortodonciju, stomatološku protetiku i estetsku stomatologiju – Fioziodent Dva – smjestila se u samom srcu Zagreba.  Okuplja mlad, ali iskusan stomatološki tim koji čine dr. Renata Bračun, dr. Zoran Ivasović, dr. Iva Tomljenović-Fabinger, dr. Jerko Rebić i dr. Krešimir Doblanović, a koji se neprestano usavršavaju i educiraju na domaćim i stranim kongresima i seminarima.

Ovdje vam je na raspolaganju ispravljanje zuba, izbjeljivanje, te uljepšavanje oblika i veličine zubi uz pomoć keramičkih faseta. Možete se odlučiti i za nadomještanje izgubljenih zubi ugradnjom dentalnim implantata i estetskih bezmetalnih keramičkih krunica koje izvanredno oponašaju prirodnu prozirnost zubne cakline, prijanjaju uz zubno meso-gingivu i osiguravaju vam savršen osmijeh.

U svome radu koriste najsuvremeniju stomatološku opremu, poput implantoloških setova Nobel Biocare, Bredent i Ankylos. Cjelokupan instrumentarij i oralno-kirurški setovi dio su poznate njemačke robne marke Carl Martin, a svakako valja spomenuti i intraoralnu dentalnu kameru i radio viziografiju Satelec pomoću koje se pacijentu u svakom trenutku na LCD monitoru mogu prikazati pojedine faze radu u ustima uz minimalne doze zračenja. Čak  i zubarski stolci nose prestižnu etiketu KaVo, koja korisniku osigurava maksimalnu udobnost tijekom najrazličitijih zahvata.

KIRURG: DR. ZORAN IVASOVIĆ
SPECIJALNOST: oralna i dentalna kirurgija
KLINIKA: FIOZIODENT DVA 
LOKACIJA: Zagreb (Jurišićeva 19)
KONTAKT:  tel.: 01/ 4572 433; e-mail: info@fiziodent-dva.com

Facebook Like Button