Fresh and Hash juice bar najslasnija šibenska oaza zdravlja

Ljeto je u punom zamahu, vreli dani i noći postali su naša svakodnevica, a svatko ima svoj omiljeni način za rashladiti se. Uvijek uspješni u borbi protiv vrućine prirodni su cijeđeni sokovi. Osim što sjajno utažuju žeđ, u trenu nas rashlađuju i idealni su za isprobavanje tijekom cijelog ljeta.

fresh-hash-juice-bar-4

Gdje se osvježiti u Šibeniku – Fresh and Hash

No, prirodni cijeđeni sokovi pružaju mnogo više od prijeko potrebnog osvježenja, oni predstavljaju jedinstvenu kombinaciju vitamina, minerala i šećera prijeko potrebnih našem organizmu. S time na umu, prošle godine otvoren je prvi šibenski juice bar Fresh and Hash. Raznovrsni smoothiji, hladno prešani sokovi od voća i povrća i šarene voćne salate samo su mali dio njihove ponude, koja naprosto oduševi svakog posjetitelja ovog šarmantnog gastro odredišta.

fresh-hash-juice-bar-1

Naime, ova nezaobilazna oaza zdravlja u centru Šibenika, krenula je u novu sezonu s obogaćenom ponudom. Proširena ponuda zdravih zalogaja sastoji se od maštovitih sendviča, organskog sladoleda i doručka na bazi grčkog jogurta, voća i meda, s dodacima prema vlastitim željama i preferencijama.

fresh-hash-juice-bar-2

Najpopularniji u ponudi ostaju izvrsni prirodni cijeđeni sokovi, čak 32 različite vrste, pripremljene od voća, povrća ili pak kombinacije tog dvoje, a mogu se još i dodatno začiniti po želji s orašastim plodovima, žitaricama, sjemenkama, medom i raznim začinima.

fresh-hash-juice-bar-3

Kombinacija je bezbroj; od đumbira, kurkume, chia sjemenki, pa sve do blitve, peršina i celera, svatko za sebe može pronaći idealnu kombinaciju nutrijenata, antioksidansa i proteina. Kako bi svojim gostima ponudili samo najbolje i najkvalitetnije, među prvima u Hrvatskoj uveli su tehnologiju hladnog prešanja sokova, pri čemu ostaje čak 70 posto više vitamina, minerala i ostalih nutrijenata, nego kod uobičajenog načina pripreme.

U najpoznatijem šibenskom juice baru moći ćete se zasladiti i energetskim pločicama bez dodanih konzervansa i sladila, isprobati vrhunsku kavu te zanimljive i inovativne koktele. Treba naglasiti da Bar nudi i vrlo zanimljive domaće i pomno birane bezglutenske namirnice.

fresh-hash-juice-bar-5

Ako vas ovog ljeta put nanese u prelijepi Šibenik, svoju ukusnu porciju zdravlja potražite u centru grada, nasuprot kazališta, na adresi Trg kralja Držislava 1.

U centru Skradina nedavno otvorena druga lokacija najpoznatijeg šibenskog juice bara.

Osim juice bara u Šibeniku, Fresh and Hash otvorio je svoja vrata i u Skradinu, također u samom centru grada, na adresi Šibenska b.b., a više informacija o cjelokupnom konceptu možete pronaći na službenoj web stranici www.freshandhash.com.

Foto: Edi Grubišić

Facebook Like Button