Gadgeti koji podižu svaku modnu kombinaciju!

Dobro je poznato kako nije svejedno kakav mobilni uređaj imate, kako izgleda maskica i birate li velike ili male slušalice!

Gadgeti otkrivaju vašu osobnost, ali i vješto koketiraju ultimativnim modnim trendovima. Mobia kao ekskluzivni zastupnik brojnih IT brendova za vaše gadgete otkriva novitete koji će obilježiti ovu sezonu!

modni-gadgeti-elktronika-01

Želja za dostupnosti svih informacija, istraživanjem života u svakom segmentu, mali osobni gušti i slabosti, ali i potreba da svojim mobitelima i popratnim detaljima pokažemo svijetu da smo građani budućnosti… Tako bi se u nekoliko teza mogla opisati jesen u svim MOBIA centrima, najvećim riznicama gadgeta koji štite mobilne uređaje, pune im baterije a ponosnim vlasnicima pomažu da na brz i jednostavan način istražuju on line svijet.

modni-gadgeti-elktronika-02

Već je dobro poznato da nije svejedno kakav mobilni uređaj koristite, s čijim je potpisom, kakva futrolica čuva njegovu postojanost i koliko je ona u skladu s trendovima koji nas okružuju. Isto tako, za one koji žive ‘punim plućima’ nije svejedno kakav je power bank koji na brz i jednostavan način puni baterije i ‘refreša’ vašeg ljubimca.

modni-gadgeti-elktronika-03

Vrlo je šik kad je u skladu s mobitelom i njegovom futrolicom. Za sve one koji mix and match detalja ne puštaju slučaju MOBIA u svojoj ponudi ima nekoliko neodoljivih power bank-ova. Upoznajte FRESH N REBEL PB6000 u sivoj, ružičastoj, mint zelenoj, tamno plavoj, bordo i tamno sivoj boji.

modni-gadgeti-elktronika-04

Želite li u potpunosti uživati u glazbi, povremeno se ‘isključiti’ iz svakodnevice vrijeme je da na uši stavite slušalice. I one nisu bilo kakve! Mobia u svojoj ponudi ima FRESH N REBEL WIRELESS BLUETOOTH koje dolaze u bijeloj, mint zelenoj, bordo, tamno sivoj boji dakle trendy bojama jeseni 2020.

A što je s glazbom ove 2020-te? Naravno nije zabranjena, kao ni mini party u društvu onih koje volite! Odaberite svoje glazbene favorite i ‘raspalite’ glazbu preko MOBIA zvučnika. I kad je o ovoj ‘detalju’ riječ moda ima svoja pravila, a na vama je da odaberete trendy rješenje ili vječnu eleganciju. Zvučnik koji ćete koristiti kod kuće ili ga ponijeti na bazen! U svim MOBIA poslovnicama odaberite nešto iz ponude…

modni-gadgeti-elktronika-05

JBL IPX7 GO2 bluetooth watherproof s vodootpornim kućištem savršenim za bezbrižno slušanje na plaži ili uz bazen, ili čak u njemu samom. Bežični Bluetooth streaming emitira visokokvalitetni zvuk sa tvog pametnog telefona ili tableta. Ovi su zvučnici dostupni u dvije nijanse plave- svijetloj i tamnoj, mint zelenoj, sivo – plavoj, narančastoj, bordo i žutoj boji!

Za one koji vole ‘odjevene’ detalje su dva super vodootporna zvučnika ZVUČNIK FRESH N REBEL RB6000 ROCKBOX BOLD S BLUETOOTH VODOOTPORNO u sivoj, ružičastoj, mint zelenoj, tamno plavoj, bordo i tamno sivoj boji i model FRESH N REBEL RB6500 ROCKBOX BOLD M BLUETOOTH V. Ovaj ljepotan dolazi u sivoj, ružičastoj, mint zelenoj, tamno plavoj, bordo i tamno sivoj boji!

modni-gadgeti-elktronika-06

Za one koji žele ukrase na svojim policama posebno one koji imaju i skrivenu funkciju su neodoljivi zvučnici Xoopar Mini Xboy bluetooth x3 ili model Xoopar Mini Xboy bluetooth limited x3.

I za kraj, kako biste u potpunosti mogli koristiti sve gadgete koje imate, čak i one koje niste kupili kod nas poslužite se adapterom. Važnim proizvodom koji pretvara atribute jednog uređaja ili sustava u one koji su u suprotnom nespojivi uređaj. U Mobia centrima čekaju vas XOOPAR Octopus 2 all in 1.

MOBIA je ekskluzivni zastupnik za maskice s potpisom svjetski poznatih brendova kao što su adidas, Karl Lagerfeld, Guess, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Mini, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Dreamworks, ali i Maserati, Lamborghini, Ducati, Iceberg, Marcelo Burlon, Jean – Paul Gaultier – koji su dostupni u svim poslovnicama.

Uz dopuštenje: Modni almanah (sve fotografije)

Facebook Like Button