Globo

Splitski hotel za aktivni odmor i poslovne sastanke.

Hotel Globo s četiri zvjezdice smješten je u poslovnoj četvrti grada Splita, a ima 33 udobne i moderno uređene jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i obiteljske sobe. Bežični Internet dostupan je u cijelom hotelu, a sobe su klimatizirane i opremljene direktnom telefonskom linijom, mini barom, sefom, LCD televizorom sa satelitskim prijemom, velikim krevetom s anatomskim madracem, sušilom za kosu, sustavom za gašenje požara te odvojenim nepušačkim prostorijama.

Uz pomoć ljubaznog osoblja hotela ovdje možete iznajmiti automobil, bicikl ili motor, zatražiti uslugu razgledavanja grada pod Marjanom  u panoramskim autobusima, jednodnevne izlete na  Plitvička jezera i obližnje otoke. Odvažiti se možete i na školu ronjenja, splavarenje u Omišu ili posjet Međugorju.

Hotel raspolaže i kongresnom dvoranom kapaciteta do 35 osoba –idealnom za sastanke, prezentacije i manje konferencije.  Dvorana je klimatizirana, a opremljena govornicom, projektorom, prezentacijskom pločom, plazma televizorom, platnom za prezentaciju, laptopom, stolnim računalima i printerom.

Cijena noćenja ovisi o vrsti smještaja i razdoblju u kojem namjeravate boraviti, a kreće se od 112 eura za jednokrevetnu sobu do 355 eura za obiteljsku sobu.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Globo
LOKACIJA: Split (Lovretska 18)
KONTAKT: Tel: +385 21 481 -111, -112, -118, e-mail: info@hotelglobo.com
KAKO DOĆI:
autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 1,5 km ), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora je 1,5 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 30 km ), trajektom (udaljenost do trajektne luke je 1,5 km)

Facebook Like Button