Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš?

Hit komedija koju je u kinima u regiji već pogledalo preko 250 tisuća ljudi!

Iako je to malo tko očekivao, crnogorska komedija „Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš?“ postala je apsolutni kino hit! Samo u kinima u Srbiji i Crnoj Gori film je pogledalo preko 250 tisuća ljudi, a njegova kino distribucija u Hrvatskoj i ostalim zemljama regije tek treba krenuti. Radi se o novoj suradnji tvrtke Vision team d.o.o. i produkcijske kompanije MM Production čiji je prvi zajednički projekt bila televizijska serija „Budva na pjenu od mora“ koja je rušila rekorde gledanosti kada je televizijska produkcija u pitanju. Prošle godine odlučili su se za snimanje kino filma i postigli još jedan zavidan uspjeh.

emir-kristina

U malo selo na sjeveru Crne Gore dolazi geometar Laza kako bi pripremio potrebnu dokumentaciju za rutu kojom će prolaziti nova cesta. S njim dolazi i njegova supruga Klara, balerina iz Narodnog kazališta iz Novog Sada koja tijekom ljeta mora održavati kondiciju za jesensku sezonu. U isto vrijeme dvije najveće obitelji u selu – Obad i Cvrkot – niti nakon 20 godina nisu u dobrim odnosima. Međutim, stvari se počnu mijenjati kada se Petrašin Obad (sin Gorčila) i Koviljka Cvrkota (kćerka Zelje) zaljube i uskoro zatrudne. Hoće li stari Gorčilo uspjeti popustiti vlastitoj tvrdoglavosti i kakvu će ulogu geometar Lazo sa svojom suprugom i novom cestom odigrati za budućnost malog crnogorskog sela otkrit će ova nezaboravna komedija prepuna optimističnog duha i neviđenih gegova!

emir-kristina

Ovom prilikom predstavljamo vam kino najavu za ovu nadolazeću hit komediju. U glavnim ulogama u filmu „Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš?“ pojavljuju se Milutin Mima Karadžić, Dubravka Drakić, Boro Stjepanović, Viktor Savić, Emir Ćatović, Mladen Nelević, Helena Aksamit i mnogi drugi. Film je režirao Milan Karadžić, istaknuti kazališni i televizijski redatelj kojemu je „Gorčilo“ tek drugi dugometražni igrani film, a s kojim je već postigao zavidne kino rezultate.

Hit komedija „Gorčilo – Jesi li to došao da me vidiš?“ u hrvatska kina stiže ovoga četvrtka, 16. travnja!

Kino najava:

Uz dopuštenje: Continental film (sve fotografije)

Facebook Like Button