Gradovi na papiru

Obožavan i hvaljen pisac John Green, koji je osvojio srca cijeloga svijeta najprije romanom, a prošle godine i ekranizacijom svoje prelijepe ljubavne priče u filmu Krive su zvijezde, ovoga proljeća na velikim platnima preds­tavlja novi bestseller Gradovi na papiru. U njemu ćemo gledati Nata Wolffa kao Quentina i Caru Delevingne kao njegovu tajanstvenu susjedu Margo koja toliko voli tajne da je i sama postala jedna. Naime, nakon što svog prijatelja povede na cjelonoćnu avanturu po gradu ona iznenada nes­taje ostavljajući mu niz tragova koje mora dešifrirati. Slijedeći ih, Quentin će morati pronaći značenje pravog prijateljstva, ali i prave ljubavi.

gradovi-na-papiru-2

O filmu Gradovi na papiru koji je upravo dobio prvi trailer John Gre­en je rekao: To je prava priča o prijateljstvu i različitim vrstama ljubavi, ne samo onoj romantičnoj, nego i o ljubavi među prijateljima te o tome kako je teško shvatiti da su drugi ljudi samo ljudi, komplicirani kao što smo i mi sami.

Zanimljivo je da je Cara Delevingne velika obožavateljica njegovih knjiga te da je bila oduševljena kada je saznala da je prošla na audiciji. Mislila sam da neću dobiti ulogu. To je uloga iz mojih snova. rekla je jednom prilikom.
gradovi-na-papiru-1

Redatelj filma Gradovi na papiru koji u kina stiže ovog srpnja je Jake Schreier, a donosimo vam prvi trailer:

Uz dopuštenje: Blitz film i video distribucija (sve fotografije)

Facebook Like Button