Guerlain Rouge G – odaberite svoj ruž za usne

Pretpostavite da je svijet bez ikakvih boja. Mislim da je većini nas to jednostavno nezamislivo jer boje imaju izuzetan emocionalni utjecaj na sve nas i tako je kroz svaki novi dan.

Kada govorimo o make-upu, to je pogotovo bitno. Nema ljepote bez boja, niti će bez boja biti make-upa.

A možete li zamisliti make-up bez ruža za usne? To bi bilo kao da u modi nema torbica ili cipela ili modnih dodataka. Nemoguće!

Nošenje ruža naglašava osobnost svake od nas, naša raspoloženja i ovisno o boji i efektu, u trenutku može preokrenuti naš stil. Ruž je oduvijek bio simbol ženske snage, još od davnih vremena, on je žensko tajno oružje.

Sigurno znate da je upravo Guerlain promijenio navike žena zauvijek još davne 1870-te godine?
GUERLAIN je tada kreirao prvi ruž za usne u formi stika (naziva „Ne m’oublie pas“ – ne zaboravi me), što je bio revolucionaran korak u evoluciji ruževa.

guerlain-roug-2 guerlain-roug-1

A danas, Guerlain opet krši sva pravila ruževa za usnice!

S lansiranjem Rouge G linije 2009.godine, pod umjetničkim vodstvom Oliviera Echaudmaisona bilo je jasno da je ljestvica podignuta za nekoliko razina i da Guerlain želi ženama ponuditi nešto ekskluzivno za usnice, poput dragocjenog dragulja, predivne teksture koja sadrži rubinski prah i ruž još ima ugrađeno duplo ogledalo.
I sve do danas je to još uvijek jedan od najluksuznijih predmeta ikad kreiran u make-upu.

Dizajn Rouge-a G je potpisao poznati dizajner nakita Lorenz Bäumer, ruž je poput dragocjenog nakita pa i gesta nanošenja boje na usnice je jedinstveno elegantna, luksuzna i posebna.

Nastavak ove ljubavne priče između žene i njenog tajnog oružja ‘ruža’ se nastavlja, predstavljamo novo ruho Rouge G ruževa.

Na raspolaganju su nam nezamislive kombinacije i varijante… odaberite svoj stil, odaberite svoj dizajn ruža…

Rouge G je doživio obnovu, ponovno rađanje, novo ruho, nove boje i novu ‘odjeću’… Kao i do sada, same odabiremo boju koja nam odgovara, ali ovaj puta imamo mogućnost same odabrati dizajn poklopca s ogledalom koji nam se najviše sviđa.

Novi dizajn za svaku prigodu, za svako naše raspoloženje, ili možda za personalizirani poklon…

Tekstura ruža je visoko pigmentirana, hrani usnice, čini ih glatkima i ispunjenim, zahvaljujući sferama hijaluronske kiseline, smoli indijske mirte, maslacu manga i ulju jojobe.

Upravo zbog te nove teksture, savršeno prijanja na usnice pri nanošenju, ostaje na mjestu i nije nam nužno potrebna olovka za usne…

Uz dopuštenje: Radix (sve fotografije)

Facebook Like Button