Haljine ovog ljeta donose dašak čiste romantike

Nova Delight kampanja donijeti će nam lepršave dnevne haljine, ženstvena odijela i romantične večernje haljine. Saznajte kako je nesputana i ženstvena Andrea Andrassy predstavila Delight kampanju.

Nakon iznimno uspješne suradnje prošle godine kada je Andrea Andrassy prvi put utjelovila DeLight ženu u jesenskoj kampanji, Ivan Friščić i Željka Molnar odlučili su ne mijenjati ono što se pokazalo kao izvrstan recept za uspjeh. Stoga je jedinstvena i samosvjesna Andrea zaštitno lice kampanje i za ljetnu kolekciju.

delight-summer-2018-2 delight-summer-2018-1

„Zašto opet Andrea? Zašto ne? Andrea i DeLight uspješno surađuju od prvih dana postojanja brenda. Andrea podržava i voli naš rad i ono što je nama najvažnije, osjeća se dobro u svakom komadu.

Od prvih dana postojanja brenda vrlo jasno znamo za koga kreiramo i stvaramo odjeću, a Andrea utjelovljuje DeLight ženu u svakom smislu. Iznimno je uspješna u poslu, zna što želi, ne pristaje na kompromise, a s druge strane voli se poigravati sa svojim seksipilom i ženstvenošću“ – objasnili su odabir zaštitnog lica Ivan Friščić i Željka Molnar.

delight-summer-2018-3

Ne odstupajući od ideje da kreiraju i stvaraju odjeću za odvažne i samouvjerene žene koje inzistiraju na besprijekornim krojevima i materijalima, ali imajući u vidu i da je ljeto najopuštenije i najzabavnije doba godine, inspiracija za ljetnu kolekciju ovom kreativnom dvojcu bili su osjećaji – sreća, veselje i opuštenost jer im je želja da se žena koja nosi DeLight ljetnu kolekciju baš tako osjeća. Kolekcijom tako dominira bijela boja.

delight-summer-2018-5 delight-summer-2018-4

Dašak čiste romantike donose haljine nježnog floralnog uzorka i detalji poput velike mašne ili volana koje su i fantastičan odabir kako za dnevne tako i za večernje obveze.

Zavodljivi krojevi laskaju figuri i ističu ono najbolje, a lepršavi materijali ugodni za nošenje kao i za nesmetano kretanje cijeli dan poput svile, popelina, viskoze, čipke i brokatne svile okosnica su kolekcije.

Nezaobilazni power suit ovaj put u nježnim, pastelnim bojama i s floralnim uzorkom osvojit će svaku poslovnu ženu.

delight-summer-2018-6

„S velikim zadovoljstvom opet sam prihvatila poziv za snimanje ove ljetne kampanje. Mislim da je već svima jasno koliko volim DeLight, a možda i više od same odjeće, volim otkrivati ženstveni dio sebe u fanstastičnim DeLight komadima.

Obzirom da je kolekcija snimljena još prije dva mjeseca jedva sam dočekala ove visoke temperature i trenutak kada ću prošetati gradom ili zasjati na nekoj ljetnoj zabavi u jednoj od ovih divnih haljina.“ – komentirala je Andrea.

delight-summer-2018-7

Autor fotografija je Karmen Poznić, dok su video i režija rad Marka Gregurića (www.samojako.co).
Za frizure se pobrinuo GT salon pod vodstvom talentirane Isabel Prpić, a make up je rad Ines Krajnović.

Lokacija na kojoj je odrađeno snimanje jest Falkensteiner Hotel & Spa Iadera kojem se zahvaljujemo na svesrdnoj pomoći i ljubaznosti.

Facebook Like Button