Haljine u kojima su žene kraljice

Brand OZZ dizajnerice Stanke Zovko sve prisutniji je na domaćoj modnoj sceni. Iako živi i djeluje u Mostaru, Stanka Zagreb vidi kao svoj poligon internacionalnog modnog djelovanja. Posljednju kolekciju „Fashion Safari“ uspješno je predstavila je na C3 Projekt koncept-u, svojevrsnoj fuziji Cro A Porter-a i Zagreb fashion week-a.

Haljine OZZ

Aktualnom kolekcijom „tempiranom“ za Valentinovo, OZZ simbolično povezuje ideju „romantične ljubavi“ s odjevnim predmetom koji to najviše prezentira,vjenčanicom.

Haljine OZZ Haljine OZZ

Ovo nije neka tipična kolekcija vjenčanica, više je mini kolekcija lagano couture usmjerenih haljina koje mogu, ali i ne moraju biti vjenčanice, kaže Stanka.

Haljine OZZ Haljine OZZ

Kolekcijom dominiraju bijeli, pastelni tonovi uz poneko iznenađenje u koloritu, a prisutan je i svojevrsni hommage Alta moda kolekcijama kojima smo se posebno divili 90ih godina prošlog stoljeća, klasična je u pozitivnom značenju ove riječi.

Haljine OZZ Haljine OZZ

Vizuali aktualne kampanje „Valentines“, nastali su u produkciji agencije Sonic Models, fotografiju potpisuje modni fotograf Belizar Valić,a modeli su Dolores,Alex i Eric iz agencije Sonic Models.

Facebook Like Button