Hidratizacija nježne i isušene kože

Spontane, prirodne, pune energije Lily Collins i Taylor Hill utjelovljuju svježinu i vitalnost linije ÉNERGIE DE VIE ispred objektiva fotografskog dvojca Merta Alasa i Marcusa Piggotta. Njihov moto? „Prirodno nezaustavljive”.

Generacija Y živi u gradovima a žudi za prirodom
Umreženi, informirani i angažirani, pripadnici generacije Y puni su proturječnosti u svijetu brzih promjena. Žive u gradovima, a žude za prirodom. Provode vrijeme ispred ekrana, a zagovaraju bijeg iz digitalnog svijeta. Usredotočeni su na posao i projekte, a istovremeno sanjaju o odlasku.

Zbog stalne preopterećenosti, pate od ‘umora izazvanog urbanim načinom života’, nove vrste opće iscrpljenosti koja nije uzrokovana samo nedostatkom sna. Očituje se i kao gubitak vlažnosti kože, crvenilo i umoran ten bez sjaja, koji bi u budućnosti mogli postati prvi znakovi starenja.

energie-de-vie-cranberry

Lancôme je u njezi kože odlučio otići korak naprijed, stavivši naglasak na osobni pristup ljepoti i na ekološku komponentu proizvodnje. ÉNERGIE DE VIE savršeno odgovara potrebama generacije Y, uz izraženiju održivost.

Exfoliating Mask i Eye Gel novi su dodaci postojećoj liniji, koji pružaju učinkovitiju hidrataciju i osjećaj svježine. Uključite ih u svoj ritual ljepote i uklonite umoran izgled lica te poželite dobrodošlicu zdravom sjaju.

energie-de-vie-melissa

Lancôme je također odlučio izmijeniti formule proizvoda ÉNERGIE DE VIE, uvrstivši aktivne sastojke biljnog podrijetla.

Napredak i izraženija etička načela utjelovljuju vrijednosti generacije koja se stalno propituje i želi sve isprobati, otkriti i postići. Prirodno nezaustavljiva snaga.

Facebook Like Button