Hit serija „Osveta u štiklama“

Nova glamurozna hit serija, „Osveta u štiklama“ (Stiletto Vendetta), koja će uskoro biti ekskluzivno dostupna na MAXtv-u Hrvatskog Telekoma, jučer je premijerno prikazana u Kaptol Boutique Cinema-u.

„Osveta u štiklama“ bit će dostupna već 15. listopada, od ponedjeljka do četvrtka,samo na Pickbox TV kanalu.

Riječ je o zanimljivoj i napetoj seriji koja prati priču nekoć najboljih prijateljica iz srednje škole – Merve, Pelin, Arzu i Oye.

Prijateljstvu je došao kraj na jednom školskom izletu, na kojem su djevojke smjestile Oyi te ju opako osramotile pred cijelom školom. Oyi se od tada gubi svaki trag. Mnogo godina kasnije, putevi im ponovno spajaju – otkrivaju se dugo čuvane tajne, laži i obmane, javljaju nova suparništva, a najviše intriga izaziva misteriozno ubojstvo.

Kako su nekadašnje prijateljice postale neprijateljice i tko je kriv za ubojstvo, uskoro će moći saznati.

Vjerujemo kako će vas nova serija Osveta na štiklama oduševiti, posebice ženski dio publike.

Richard Brešković, Lana Gojak-uručenje nagrade za NAJštiklu

Premijerno prikazivanje prve epizode serije „Osveta u štiklama“ privuklo je brojne poznate sobe, a u svojim prekrasnim štiklama događaj su uljepšale i glumica i pjevačica Mila Elegović, voditeljica Korana Gvozdić, glumica Lana Gojak, fitness stručnjakinja i TV voditeljica Renata Sopek, glumica Romina Vitasović i mnogi drugi…

kaptol-cinema

U sklopu događanja organiziran je i izbor za NAJštiklu: stručni žiri je u oštroj konkurenciji imao zadatak odabrati najzanimljiviju štiklu večeri.

Titulu NAJštikle odnijele su cipele glumice Lane Gojak i donijele joj kao nagradu godinu dana MAXtv bez naknade, te magenta Adidas tenisice za mali odmor od visokih potpetica.

elegovic-sopek-gvozdic

Uz dopuštenje: pro media (sve fotografije)