H&M – pripremite se na veliku dozu elegancije

H&M Conscious Exclusive ponovno je tu s posebnom kolekcijom povodom 10. godišnjice i ugođaj je jasan: pripremite se na veliku dozu elegancije!

concious-kolekcija-hm-05

Kolekcija odiše istančanim glamurom, tajnovitim šaputanjima i zabavama iz nekih prošlih vremena okupanih blještavilom, uz raskošne krojeve za kasne noćne sate i svestrane osnovne komade – i što je najvažnije, sve kroz prizmu održivije mode.

U izradi su po prvi put primijenjeni i reciklirana mjed, reciklirani cink i TENCELTM X REFIBRATM, brendirano liocelno vlakno, djelomice napravljeno od odbačenog pamuka. AW19 Conscious Exclusive kolekcija bit će dostupna online na hm.com od 26. rujna.

concious-kolekcija-hm-04

Glavnu ulogu u kolekciji u sklopu drugog izdanja Conscious Exclusive kolekcije u 2019. imaju romantične haljine

Haljina od jacquarda u prekrasnoj nijansi plave boje s uzorkom ruža i duga svečana haljina od tila u zagasitoj nijansi ružičaste boje izrazito su zanimljivi komadi koji neće proći nezamijećeno, kao niti svjetlucave mini haljine na vezanje s mašnama i crno-bijelim harlekinskim uzorkom, dok su istovremeno sve napravljene od mješavine recikliranog poliestera.
concious-kolekcija-hm-03

„Početna inspiracija za AW19 Conscious Exclusive kolekciju bili su tajnoviti balovi pod maskama koji su se održavali tijekom 1960-ih. To su bila grandiozna i jedinstvena događanja gdje je već samo očekivanje početka svečanosti povećavalo uživanje u samom balu.

Želja nam je bila dizajnirati posebne odjevne predmete koji će se moći zadržati u garderobi još godinama, upravo zahvaljujući svojoj svestranosti.

concious-kolekcija-hm-02

Naši kupci će moći vidjeti kako se kombinacije mogu stilizirati u skladu s vlastitim karakterom i raspoloženjem, i nadamo se da će ova odjeća biti brižno čuvana, uz brojne trenutke sreće i sjećanja na veličanstvene i zabavne večeri,” ističe Ella Soccorsi, dizajner u H&M-u.

concious-kolekcija-hm-01

Rita Rumora i Nika Matić odlično su utjelovile duh Conscious Exclusive kolekcije, fotografije potpisuje Senja Vild.

Uz dopuštenje: H&M (sve fotografije)

Facebook Like Button