Hotel Dylan, Amsterdam

Umorni ste od kanala, kafića i gužve koju stvaraju turisti? Rasteretite se i udobno se smjestite u hladnom luksuzu hotela Dylana.

Amsterdam je grad koji označava različite stvari za različite ljude: grad lijepih suprotnosti s njegovim šarmantnim kamenim ulicama, fenomenalni hip muzejima i zloglasna ludost njegove crvene ulice- Red light district. No, ono što bi ljudi trebali učiniti kada se umore od kanala, kafića i gužve turista?

Mi možda imamo rješenje za njih. Hladni, mirni i raskošni Dylan Hotel, koji je zaista dragulj od mjesta, izgrađen od starih brodskih kuća, i uz sve pohvale ima i odličan karakter – od istočnih Zen kimono apartmana do autentičnih nizozemskih potkrovlja.

Rasteretite se i ugodno se opustite u pliš sofama i jastucima, gdje možete uživate cijelo popodne u odličnim vinima i nevjerojatnom kuhinjom glavnog kuhara Dennisa Kuipers, u obliku raskošne, Europske degustacije, u pratnji s pomno biranim vinima iz podruma. To je idealno mjesto za opuštanje i mjesto gdje možete napuniti baterije prije nego što krenete u razgledavanje grada.

Svaka sobu u hotelu Dylan je profinjena i razlikuje se od sobe do sobe, baš kao i njezini gosti.Najveća soba ima 540 četvornih metara, a usluga u njoj je neodoljiva. Sve sobe su opremljene s televizorima, besplatnim internetom, minibarom, SAD adapterom, brijačima i make up ogledalom, ogrtačima, klima uređajima i bose sustavom za priključak iPoda.

Cijena izvrsnog vina od Dylana je £ 33 po osobi, a boravak u hotelu počinje od £ 269 po noći.

Sve o hotelu i rezervacijama možete pronaći na njihovim stranicama : Dylan Hotel

Keizersgracht 384 1016
GB Amsterdam
T +31(0)20 530 2010
F +31(0)20 530 2030

Autorica: Azra Terzić
Slike: preuzete s press dijela officialne stranice Dylan hotela

Facebook Like Button