Hotel Kanajt idealno mjesto za ljubitelje mora i aktivnog odmora

Idealno sastajalište za ljubitelje mora i aktivnog odmora.

Hotel Kanajt s četiri zvjezdice smješten je u neposrednoj blizini marine Punat, samo pedesetak metara od mora. Raspolaže s dvadeset dvokrevetnih soba koje su klimatizirane, opremljene televizorom sa satelitskim prijemom, internetskim priključkom, kupaonicom s tuš kabinom ili kadom, mini barom, sefom i sušilom za kosu. Svaka smještajna jedinica ima i terasu od dvadesetak četvornih metara.

U sklopu hotela nalazi se restoran koji nudi riblje i mesne specijalitete domaće gastronomije – od škampa na buzaru preko janjetine i hobotnice ispod peke do mrkača na gulaš. Restoran Kanajt može primiti do osamdeset gostiju, a pogodan je i za razne svečanosti i proslave.

Osoblje hotela nudi i organizaciju grupnih ručkova i večera s prijevozom na otočić Košljun, a u parku restorana nalazi se stari mlin za maslinovo ulje, napravljen iz klesanog kamena. U vrijeme berbi maslina moguće je i razgledavanje uljare i kušanje maslinovog ulja.

Cijene noćenja u ovom hotelu variraju i ovise o vrsti smještaja, a iznose od 53 do 145 eura.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Kanajt
LOKACIJA: Punat (Kanajt 5)
KONTAKT: tel.: (0385) 51 654 340, mail: info@kanajt.hr
KAKO DOĆI:autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 1 km), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora je  60 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 25 km), trajektom (udaljenost do trajektne luke je 20 km)

Facebook Like Button