Hotel Pinija mjesto pravog užitka

Poželite ugodan odmor u hotelu uz obalu na otoku Krku.

Hotel Pinia, kategoriziran s četiri zvjezdice, raspolaže sa  42 sobe i 3 luksuzna apartmana. Dvokrevetna soba Park, primjerice, površine je od 27 do 32 četvorna metra, dok se soba deluxe prostire na 38 do 44 kvadratna metra. Sobe su klimatizirane te opremljene mini-barom, sefom, televizorom sa satelitskim prijemom, telefonom i priključkom za Internet.  Luksuzno opremljeni apartmani  lavanda, maslina i Pinia od 58 do 80 četvornih metara imaju veliku terasu s pogledom na more.

U sklopu hotela nalazi se i fitness centar s modernim spravama za vježbanje i veliki panoramski bazen opremljen s uređajem za protustrojno plivanje, gejzirima i slapovima. Za one željne svježeg zraka i boravka u prirodi, u okolici hotela nalaze se mnoge šetnice i biciklističke staze. Ljubitelji sportova na vodi mogu uživati u jedrenju, skijanju na vodi i kajakaštvu. Posebno zanimljivo može biti razgledavanje podmorja pomoću specijaliziranih brodova sa staklenim dnom.

Hotel Pinia ima i restoran i kongresnu dvoranu za sastanke, seminare i slična okupljanja koja može primiti do 72 osobe.

Cijena noćenja ovisi o vrsti smještaja i razdoblju u kojem namjeravate boraviti, a varira od 55 do 140 eura po osobi.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Pinia
LOKACIJA: Malinska (Porat bb)
KONTAKT: Tel: +385 51 866 333, e-mail: hotel-pinia@inet.hr
KAKO DOĆI:autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 4 km), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora je 42 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 15 km), trajektom (udaljenost do trajektne luke je 12 km)