House of Horrors kuća strave za hrabre

Ogroman adrenalinski val osjetiti će svatko već pri ulasku u kuću strave koja svojim horror glazbom i prizorima ledi krv u žilama. U potpunom mraku svaki osvijetljena scena uvodi nas u svijet mrtvih sa izloženim otvorenim ljesovima, križevima, duhovima uz upaljene tinjajuće svijeće, no vrhunac straha doživljava se pri susretu s horror likovima iz najpoznatijih i najgledanijih filmova strave i užasa. Killer Clown uzrujava posjetitelje s upaljenom motornom pilom kojom nemilosrdno fijuče kroz zrak. U ovoj stravičnoj kući užasa svaki dan je petak 13. Tom Bradley gradonačelnik Los Angelesa, 13. rujan proglasio je danom Freddya Kruegera zbog kojeg naraštaji nisu dobro spavali, a ovdje ćete ga susresti “uživo” kao i još mnoge likove iz najstravičnijih horror prizora.

Ako uživate susresti svoje omiljene likove iz filmova strave u skučenom prostoru s minimalnim mogućnostima bijega sada taj jedinstveni adrenalinski užitak imate priliku doživjeti iz prve ruke u Gornjoj Radgoni, u Sloveniji.

kuca-strave-2 kuca-strave-1

Kuća se nalazi na kraju uske vijugave ceste usred šume, a u blizini se nalazi svega nekoliko starijih kuća tako da već prilaz samoj kući strave dočarava sve mogućnosti s kojima ćete se susresti unutra njenih zidova.

Kuća strave impresivan je definitivan doživljaj panike koju ne možete doživjeti iz udobnog kreveta gledajući televizor. U House of Horrors dolazi publika iz cijelog svijeta i u njoj nema mjesta za smijeh. Ovdje je sve podređeno plašenju i užasu koji se pamti.

House of Horrors može biti i mjesto za horror okupljanje ili proslave u jedinstvenom okruženju. U skoroj budućnosti na ovom nemilosrdnom mjestu moći ćete i prespavati, a sobe će biti uređene kao u horror filmu. To neće biti obične sobe, jer će noć dovoditi rijetko stravične posjetitelje. Ženskoj publici preporučujemo da obuku štikle koje mogu postati odlična obrana u navali od čudovišta noći.

kuca-strave-3

Izdvojeno:

> House of Horrors u inozemstvu imaju milijune sljedbenika i postale su vrlo isplativa industrija
> Najveći fanovi i posjetitelji kuća strave i užasa dokazano su stanovnici SAD-a
> U nekim kućama strave u Americi postoje sobe gdje se ubacuju žive zmije na posjetitelje (naravno bez otrova) ili primjerice sobe za totalan teror u kojima vežu ljude, stavljaju ih u klečeći položaj s vrećicom preko glave
Facebook Like Button