Hramovi opuštanja i estetske kirurgije

Potrebna vam je relaksacija, a ne bi na odmet bila ni detoksikacija? Imate osjećaj da barem nakratko morate nekud otići i odmaknuti se od stresa, a pritom još i tijelo malo dovesti u red? Nudimo vam listu najpoznatijih spa centara koji osim wellnessa nude mogućnost estetskih korekcija na vašem tijelu.

 

Clinique La Prairie, Švicarska

lapreire
Nedaleko Montreuxa u Švicarskoj smjestila se klinika La Praire. Na obali jezera Léman s pogledom na Alpe ovo je idealno mjesto za odmor i bijeg od stresa, no osim odmora i wellnessa ovo mjesto nudi mnogo više. Posebno se zalažu za holistički pristup pacijentima, a vode se idejom kako su ljepota, zdravlje i wellness ključni kako bi se osoba osjećala potpuno. Osim masaža i anti aging tretmana, ovdje nude i mogućnost estetskih korekcija medicinskim putem, nude usluge Centra za menopauzu (uz savjetovanja moguće je obaviti i preglede), imaju odjel dentalne medicine, a nude i pomoć pri mršavljenju. Ovo je samo dio širokog spektra usluga, programa i mogućnosti koje nudi Clinique La Prairie, sve s ciljem pomoći ljudima u vođenju zdravijeg i kvalitetnijeg života.

 

JK Plastic Surgery Center

jk-1
JK Plastic Surgery Center nalazi se u Seulu, u Koreji. Osnovan 1998. godine ovaj centar nudi sve oblike estetske kirurgije na jednom mjestu. Osim vrhunskih liječnika, ovaj centar ima velik broj zaposlenika koji se brinu o udobnosti, privatnosti i potrebama pacijenata. 11 liječnika i preko stotinu članova osoblja ovu kliniku čine jedinstvenim mjestom koje osim plastične kirurgije (anti aging, transplantacija kose, korekcija nosa i dr.) nudi usluge spa centra u kojem pomažu u pomlađivanju uma i tijela.

 

Sha Wellness Clinic, Španjolska

sha-wellnes-clinic
Ova klinika u Španjolskoj provinciji Alicante poznata je po wellnessu i medicinskom turizmu. U svega nekoliko dana u ravnotežu dovode um, duh i tijelo, a spoj istočnjačkih i zapadnjačkih tehnika i saznanja ovdje posebno dolazi do izražaja. Na preko 2.000 metara kvadratnih smješteni su apartmani, wellness zone, slapovi, bazeni te mediteranski, tropski i zen vrtovi, a od usluga Sha Wellness Clinic nudi medicinske konzultacije, detoksikaciju, masaže, anti stress, anti pušačke i anti aging programe.

 

Capri Palace, Italy

capri-palace
Capri Palace kao što i samo ime govori smješten je na talijanskom otoku Capriju. Prekrasna priroda i mediteranska klima nude savršen odmor, a Capri Palace osim očaravajuće prirode nudi i posebne usluge.
Tretman pod nazivom “Scuola delle gambe” napravljen je po ideji liječnika Francesca Canonacoa, a odnosi se na liječenje nogu i vaskularnih problema. Osim ovih tretmana Capri Palace nudi i razne druge medicinske konzultacije, masaže, pomoć pri mršavljenju, spa i wellness programe te brojne druge mogućnosti.

Baš poput kakve hollywoodske zvijezde, uzmite malo vremena za sebe i priuštite si odmor i opuštanje u jednom od ovih luksuznih hotela i lječilišta. Pod stručnim vodstvom liječnika i osoblja u samo nekoliko dana izgledat ćete mlađe i svježije, a zasigurno ćete biti odmorniji i zadovoljniji svojim psiho – fizičkim stanjem, ali i izgledom.

Autor: Vedrana Duić Loparić

Facebook Like Button