Hrana kao stvorena za užitak u srcu Zagreba

Novi sezonski jelovnik ReUnion restorana balansirani je spoj odličnih sastojaka i precizne pripreme, a cold brew kave u Canopy Central Baru su pravo ljetno osvježenje…

black-angus-rib-eye

ReUnion restoran hotela Canopy by Hilton autentična je zagrebačka gastronomska adresa na kojoj odličan mladi chef Marinko Topalović priprema maštovita jela od svježih sezonskih namirnica. S novog menija preporučamo ukusne domaće ručno rađene njoke od batata alla carbonara, sočnu janjetinu i spider steak salatu s teletinom.

novi-reunion-menu

Posebno izdvajamo Black Angus rib eye, tenderloin i flank odležane stejkove s Creekstone farme koje serviraju uz dva priloga I umake po izboru gosta.

Desertna karta bogatija je za fenomenalni tart od limuna ali ReUnionov slatki “bestseller” bajadera i dalje je u ponudi restorana.

lemon-tart

Novost u ponudi Canopy Central Bara, i pravo ljetno osvježenje, su Specialty kave (kave s okusom); Amarena i Badem cold brew kave, Lješnjak latte macchiato i popularna Dalgona. Uz Signature Canopy koktele, craft piva i odličnu vinsku kartu, Specialty kave dobar su razlog da posjetite eklektičan Canopy bar I uživate u društvu na urbanoj ljetnoj terasi.

reunion-tim

Canopy by Hilton nalazi se u Zagrebu, ulica kneza Branimira 29, u neposrednoj blizini mnogih turističkih i kulturnih zanimljivosti. Hotel raspolaže sa 151 sobom, uključujući 55 premium soba i osam prostranih apartmana, interijer hotela inspiriran je industrijskom prošlošću grada, modernizmom i street art-om.

njoki-od-batata

Na prvom katu nalaze se dvije moderne, nekonvencionalne dvorane, nazvane po dvojici velikih izumitelja Tesli i Penkali, za manje sastanke, evente i obiteljske proslave. Svim gostima na raspolaganju je besplatni bežićni internet, retreat zona za opuštanje i transfer lounge za ranije dolaske i kasnije odlaske, stanice za filtriranu vodu, besplatni bicikli, valet parking, prostrani 24-satni fitness centar i profesionalno i ljubazno osoblje.

spider-steak-salata