Hybrid Yaris Toyotina zvijezda na gradskim ulicama

Ako je vaše vozilo spremno za zamjenu novim automobilom ili razmišljate o kupovini najnovijeg modela, pravo je vrijeme da upoznate Toyotin hibridni automobil Yaris koji savršeno pratiti užurbani stil života.

Kakve automobile u budućnosti želi milenijska generacija?

Rast gradova za sobom povlači i potrebu za pronalaženjem ekološki prihvatljivih načina prijevoza.
Ekološki osvješteniji automobili postaju ultimativni za sve koji prate budućnost,. Vremenske nepogode koje su sve prisutnije oko nas, otapanje ledenjaka na zemljinim polovima… sve su to signali da previše zagađujemo naš planet i životni okoliš.

yaris toyota hybrid automobil

Svjesna ovih problema, Toyota je razvila domišljate tehnologije koje bi pomogle ublažiti posljedice globalnog zatopljenja i svima nam omogućiti zeleniju vožnju.

Inovativni model Toyote Yaris hibridnog pogona donio je ekološki čišću tehnologiju, kombinirajući raznovrstan pogonski sustav i inovativne tehnologije učinkovitog iskorištavanja goriva uz isticanje vrijednosti hibridnih automobila.

Kvaliteta, poštivanje okoliša, funkcionalnost i ekonomičnost

Toyota je pripadnik nove generacije hibridnih automobila koja na prvo mjesto postavlja pametne i cjenovno povoljne automobile opremljene izvrsnim funkcijama za veće očuvanje okoliša te bolju sigurnost na cesti i ekonomičnost u potrošnji.

Čar hibridnog vozila je u tome što koristi snagu iz dva izvora – u Toyotinom slučaju su to povezani benzinski i elektromotor.
Nezamjetnim prebacivanjem između čistog električnog pogona pri nižim brzinama i učinkovitog benzinskog pogona kada brzina naraste, smanjuje se potrošnja goriva, kao i emisija CO2.

toyota hybrid yaris

Auto Yaris hybrid oduševljava ljubitelje konceptnih Toyota modela

U ovom, relativno malom automobilu, postignut je istančano lijep interijer koji ponovno dokazuje japanski smisao za jednostavnost i odličan dizajn.

Ovaj hibridni Yarisov model primjer je neodoljivog sportskog dizajna, a zbog njegove nenadmašne funkcionalnosti, uz svu potrebnu učinkovitost i sigurnost, nije niti čudo da postaje sve zastupljeniji na gradskim ulicama.

hybrid yaris toyota

Prilagodljivi digitalni zaslon jedan je od primjera jednostavnosti i napredne tehnologije

Upravljanje je jednostavno, kao uz pomoć tableta. Naime, riječ je o automobilu modernog izgleda, koji se uz svježi sportski vanjski i unutarnji dizajn odlikuje najsuvremenijom mrežnom tehnologijom.

Toyota Yaris hybrid ima odlično sučelje između vozača i njegova automobila od upravljanja i preglednom kontrolom nad svim funkcijama do uparivanja vaših telefona ili omiljene glazbe.

yaris volan

Performanse Yaris hybrida koje oduševljavaju

Mogući položaji za upravljačem su bez prigovora, kao i raspored svih pokazivača, prekidača i ventilacijskih otvora. Ovaj savršeni graski automobil može se pohvaliti i udobnim sjedištima mekanom plastikom i rafiniranom završnom obradom u svom unutarnjem dijelu,
Valja istaći da je cijeli prostor automobila komotan i udoban i za putnike koji sjede na stražnjim sjedalima.

Lakoća hibridnog modela Yarisa ilustrira samu bit japanskog duha, a to je razigrana odmjerenost koju pokreće vjera u napredak i tehnologiju u službi čovjeka.

Iznenađuje i prostor za prtljagu koji je povelik za ovaj spretni auto koji spada u kategoriju manjih automobila.

Toyotini hibridni automobili su samopunjivi, odnosno, bateriju nikada nije potrebno spajati na struju.
Hibridni pogonski sklop osigurava više nego dovoljno snage za izuzetan odaziv i dinamičnost u vožnji.

Karakteristike:

Pogon – 1,5 VVT-i hybrid (100 KS) hybrid
Kombinirana potrošnja goriva (l/100 km) – 3,7 l/100 km
Tip karoserije – Hatchback 5 vrata
CO2 emisije (g/km) – 84 g/km

Toyta Yaris, u segmentu hibridnih vozila donosi istinski savršen doživljaj za volanom.

Facebook Like Button