Idealna obuća za plažu

Vruće dane i modne kombinacije uljepšajte nekim od najpopularnijih sandala, espadrila ili japanki iz ShoeBeDo dućana.

shoe-be-do-crocs

shoe-be-do-havaianas

Sve topliji dani su na vratima, ljeto samo kalendarski nije tu, no uvelike se osjeća u zraku. Jednostavne i lagane espadrile, kožne i gumene sandale u raznim bojama, bezvremenske japanke, šarene i jako popularne šlape, spas su za sve nas, a Adidas, Art, Havaianas, Pepe Jeans, Crocs, Replay, Timberland i Toms, osim za njihov zaigrani izgled, pobrinuli su se i za njihovu udobnost, dok jurimo kroz grad obavljajući svoje obaveze na ovim, nešto višim temperaturama.

shoe-be-do-toms

shoe-be-do-adilette

Ono što najviše oduševljava kod nove kolekcije popularnih brendova je njezina neopterećenost i raznovrsnost boja, oblika, uzoraka, kao i činjenica da se jedne iste šlapice mogu iskombinirati uz haljinu i otići u grad na omiljeno piće ili otputovati na more i u istim tim šlapicama plijeniti pažnju na nekoj sunčanoj plaži.

shoe-be-do-timberland

shoe-be-do-pepe-jenas

Sam pogled na novitete iz ShoeBeDo-a priziva na sol u kosi, lubenice i kremu za sunčanje, a svaki par asocira na godišnji odmor, more i valove. Makar taj isti godišnji i nije toliko blizu, u omiljenim šlapicama sigurno ćete se osjećati da je svakim danom sve bliže.

shoe-be-do-replay

Odbrojavanje do odmora započinje u ShoeBeDo dućanu ili klikom na www.shoebedo.com .

Uz dopuštenje: PR 365 (sve fotografije)

Facebook Like Button