Glumičić & Džepina

Ljepota je prirodna potreba svakog ljudskog bića – osnovni je moto ove poliklinike, koja okuplja neke od najvećih stručnjaka estetske kirurgije na našim prostorima.

Dr. med. Sinišu Glumičića i Doc. dr. sci. Ivana Džepinu možemo nazivati i pionirima ove djelatnosti, jer se estetskim korekcijama lica i tijela bave od devedesetih godina prošlog stoljeća. Oba doktora završila su Medicinski fakultet u Zagrebu, specijalizirali su se u najboljim europskim i svjetskim medicinskim ustanovama, a tijekom dugogodišnje karijere pohađali su i najprestižnije seminare i kongrese s temom korektivne kirurgije lica i tijela. Korekcija nosa, uški, očnih kapaka, podbratka kao i opuštene kože i muskulature lica i vrata dio su njihove ponude. Dakako, da biste korigirali bore ili ožiljke ne morate ići pod nož, već se možete odlučiti za korekciju uz pomoć kemijskog peel-a, dermo ili laser abrazije, te injekcijske terapije poput Botoxa. Injekcijska terapija je vrlo kratka i praćena minimalnom neugodnosti – pa se pacijenti nakon završenog zahvata odmah vraćaju svojim svakodnevnim aktivnostima.

Bezbolan i brzi tretman očekuje i pacijente manjih kirurških operacija, kao što je uklanjanje tetovaže, madeža, ili lipo injekcija. U poliklinici se s velikim uspjehom obavljaju i korekcije povećanja, smanjivanja i podizanja grudi, trajno uklanjanje suvišnih masnih naslaga tijela te korekcija opuštene kože trbuha. Estetska kirurgija ćelavosti, odnosno transplantacija kose, zauzima posebno mjesto na području estetske kirurgije, a zahtijeva uvježban i iskusan tim. U ovoj se Poliklinici provodi posljednjih 15 godina – prateći najnovije svjetske trendove. Sve glasniji su interesi i za intimnu estetsku kirurgiju, koja obuhvaća produživanje muškog spolovila i povećavanje njegovog volumena, implantaciju testikularnih proteza, redukciju vaginalnih usmina i sužavanje rodnice. Poliklinika je opremljena najmodernijim anesteziološkim monotoringom i vrhunskom tehnologijom koja jamči bezbolno i sigurno izvođenje kirurških zahvata. Pacijentima su na raspolaganju i udobne sobe za pripremu prije zahvata, te za ugodan odmor nakon operacija.

KIRURZI: DR. MED. SINIŠA GLUMIČIĆ I DOC. DR. SCI. IVAN DŽEPINA
SPECIJALNOST: KIRURGIJA LICA I TIJELA
KLINIKA: GLUMIČIĆ & DŽEPINA MEDICAL GROUP
LOKACIJA: ZAGREB (Prilaz Gjure Deželića 56)
KONTAKT: tel: +385 1 3779129, tel: +385 1 3774615; e-mail: glumicic@glumicic-dzepina.com, dzepina@glumicic-dzepina.com

Facebook Like Button