Iskustvo s putovanja najveće je bogatstvo

Volite li putovati? Ispunjava vas zadovoljstvom otkrivanje i upoznavanje novih zemalja, kultura, običaja i gastronomije dalekih i lijepih zemalja?

Nema većeg bogatstva od onog stečenog kroz iskustvo putovanja, otkrivanja novih horizonta u učenja o stranom i nepoznatom koje nas kroz svoje specifičnosti i ljepote uči toleranciji i poštovanju, a naš svijet boja posve novim bojama i puni znanjima koje nijedno materijalno bogatstvo ne može nadomjestiti.

Da su putovanja skupa i često teško dostupna znamo, ali uz pravog partnera sve je moguće i sve je lakše

Ima načina za snove i želje pretvoriti u realnost i pritom biti siguran da sve svoje troškove planiramo i kontroliramo uz najboljeg mogućeg suputnika.

Ako želite putovati, kupovati uz odgodu plaćanja i pritom sakupljati nagradne milje, odaberite najboljeg partnera – Visa Gold Croatia Airlines karticu. Kartica omogućuje sve pogodnosti plaćanja Visa karticom uz pogodnost sakupljanja milja prilikom letova u najvećem europskom programu nagrađivanja putnika Miles & More.

VISA 2019 Premium visa - Lav v1.0 Maja6

Uz Visa Gold Croatia Airlines kartice, broj nagradnih milja na Miles & More računu brzo će rasti, nova putovanja će biti dostupnija, a ušteđeni novac uvijek će dobro doći u sljedećoj avanturi. Vaša ukupna potrošnja kao i potrošnja vaših dodatnih korisnika se zbraja i pretvara u nagradne milje na Miles & More računu.

Miles & More najveći je frequent flyer program u Europi

Obitelj je ovo koja okuplja zrakoplovne kompanije diljem svijeta i let na nove destinacije čini bližim nego ikada. Ako uživate u putovanjima, otkrivanju novih kultura i stjecanju nezaboravnih iskustava, ovaj program je izvrstan saveznik.
S vašom karticom priuštit ćete si sve što od putovanja očekujete i sve lijepo što uz njega ide, a pritom skupljati nagrade za vašu sljedeću putnu avanturu.

Sudjelujući u programu, članovi prikupljaju milje letenjem, unajmljivanjem vozila, odsjedanjem u hotelu ili potrošnjom preko co-brand kreditnih kartica Miles & More.
Koristeći Visa Gold Croatia Airlines kartice za svakih potrošenih i uredno plaćenih 14 kuna, dobit ćete jednu Miles & More nagradnu milju.

Koliko god voljeli lutati kada krenete na putovanje dobar partner i podrška su ključni, a vaša će vam kartica omogućiti još jednu pogodnost. Za plaćanje Visa Croatia Airlines revolving karticom te Visa Gold Croatia Airlines karticom u poslovnicama Croatia Airlinesa u Hrvatskoj i u PBZ Card putničkoj ćete dobiti dvostruke nagradne milje.

pbz-visa-zlatko-dalic

Odabirom Visa Gold Croatia Airlines kartice nećete odabrati samo izvrsnog partnera za putovanje, već ćete naravno uz nju koristiti i sve mogućnosti i prednosti koje klasična Visa kartica nudi, a više su nego praktične kako u svakodnevnom životu tako i na dalekom putu.

Prilikom kupnje dostupna vam je obročna otplata do 24 rate bez kamata i naknada na odabranim prodajnim mjestima diljem Hrvatske, što uvelike olakšava raspodjelu i planiranje troškova.

Zatrebati li gotovinu, bilo da ste kod kuće ili na putu najlakše i najbrže rješenje je prošetati do bankomata. Tu opet u pomoć priskače vaša kartica koja omogućuje pristup gotovom novcu od 2,7 milijuna bankomata u Hrvatskoj i svijetu.

Visa Gold Croatia Airlines karticom možete podići do 2.000 kuna u razdoblju od 30 dana na bankomatima i u poslovnicama Privredne banke Zagreb te u istom razdoblju na bankomatima u inozemstvu možete podići do 1.200 eura, uz proviziju od 5,5% ili minimalno 30 kuna.

Zatrebate li potrošački kredit opet je tu vaša Visa Gold Croatia Airlines kartica

Sigurno i jednostavno, bez jamaca i bez učešća, kredit možete otplatiti na 24 do 60 mjeseci (kamatna stopa iznosi 7,15%, a EKS je 8,22%). Svakako istražite i ovu mogućnost.

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu kako kod putovanja tako i u svakodnevnom životu

Kao korisnik Visa Gold Croatia Airlines karticom osigurani ste od posljedica nesretnog slučaja s uključenjem slučaja smrti neovisno o uzroku.

Prilikom putovanja i otkrivanja novih kutaka svijeta najsigurniji ste uz paket putnog osiguranja u međunarodnom zrakoplovnom prijevozu, ako je zrakoplovna karta plaćena karticom.

pbz-visa-luka-modric

Uz ovu pogodnost bit će osigurana vaša prtljaga kao i nužna medicinska pomoć u inozemstvu, a svaki iskusni putnik će vam reći kako je ovo jedna od najvažnijih stavki za ugodno i bezbrižno putovanje.

Koliko god problem sa zdravljem ili prtljagom može biti stresan i neugodan, posebno kada ste daleko od doma, uz vas je kartica koja će i ove ružne situacije učiniti lakšim i ponuditi dat vam mogućnost rješenja problema na najbolji mogući način.

Zatrebate li savjet vezano uz neki dio vašeg putovanja, informaciju o vizama, adresama hotela, usluge doktora, pravnika ili prevoditelja tu je Gold Assist!
Potreban je samo jedan poziv i djelatnici Gold Assista, koji govore engleski i njemački, pružit će vam sve informacije koje u inozemstvu možete zatrebati. Gold Assist vam je na raspolaganju 24 sata dnevno i vaš je saveznik i suputnik u svakoj situaciji u kojoj niste sigurni sa samo možete pronaći najbrže i najjednostavnije rješenje.

Kada je novac u pitanju uvijek treba biti oprezan i birati usluge i partnere koji će svojom pouzdanošću i brigom o sigurnosti vašeg novca biti uz vas. Verified by Visa usluga je bazirana i razvijena na 3-D Secure modelu.

Globalni je ovo standardu za provjeru autentičnosti kupaca u sustavu sigurnih internetskih transakcija pa je svako vaše plaćanje sigurno i kontrolirano.