Isprobala sam SuperCard Fashion karticu i evo što iskreno mislim o njoj

Nova SuperCard Fashion kartica nosi mnogobrojne pogodnosti, a njena fleksibilnost korištenja čini ju idealnim poklonom za svakoga.

Je li se u moru darovnih kartica istaknula jedna koja ima nešto što nijedna druga ne nudi? Saznat ćete u nastavku.

Danas ću s vama podijeliti svoje iskustvo sa SuperCard Fashion karticom, koja mi već neko vrijeme privlači pažnju. Ova kartica nudi jednostavan i praktičan način za kupovinu odjeće, obuće i modnih dodataka, a ja sam je nedavno iskoristila za kupovinu na Zalando internetskoj trgovini. Inače, karticu je moguće iskoristiti u više od 300 fizičkih i online trgovina, a dolazi u iznosima od 25 i 50 eura.

Prvo, želim istaknuti kako je korištenje Fashion kartice bilo izuzetno brzo i efikasno. Proces dobivanja kartice bio je jednostavan; nakon narudžbe, ona stiže na vašu adresu kroz nekoliko dana. Upute za njeno korištenje nalaze se na njoj i vrlo su kratke i jasne.

02-supercard-fashion-kartica

Naime, kartica se aktivira na ovoj web stranici te je odmah spremna za korištenje. Aktivira se na način da se osim osobnih podataka unese i jedinstveni kod kojeg čini 12 posljednjih znamenki barkoda kartice.

Nakon što to učinite, na vašu mail adresu siže kod koji unosite pri kupovini u odabranoj trgovini ili, ako je riječ o fizičkoj trgovini, pokazujete prije plaćanja na blagajni.

Nema dugih i kompliciranih postupaka registracije ili čekanja na odobrenje. To je svakako veliki plus za sve one koji žele brzo i jednostavno započeti sa shoppingom. Prilikom kupovine u internetskoj trgovini Zalando, kod se unosi netom prije plaćanja u prostor predviđen za isti te još jednom morate potvrditi da želite iskoristiti poklon- karticu. SuperCard Fashion kartica je jednokratna i ne može se koristiti prilikom više od jedne kupovine.

03-supercard-fashion-kartica

Po mom mišljenju, jedna od najvećih prednosti SuperCard Fashion kartice je mogućnost biranja trgovine u kojoj ćete je koristiti. To znači da niste ograničeni samo na određeni brend ili trgovinu, pa čak ni na to želite li je iskoristiti u fizičkoj ili internetskoj trgovini. Bez obzira jeste li zaljubljenik u visoku modu ili volite casual stil, ova kartica omogućuje vam da pronađete ono što vam najviše odgovara.

Jedan od ključnih faktora koji me privukao kod ove kartice je fleksibilnost koju nudi. Na primjer, možete je koristiti za kupovinu odjeće za sebe ili je darovati nekome kao poklon. To je idealno rješenje za sve one koji žele pokloniti nešto posebno, ali ne znaju točno što.

Umjesto da se odluče za određeni poklon bon ili proizvod, mogu jednostavno darovati SuperCard Fashion karticu i dopustiti osobi da sama odabere ono što želi. To je sjajan način da pokažete pažnju i brigu prema svojim bližnjima neovisno o njihovim godinama i preferencijama.

04-supercard-fashion-kartica

Sve u svemu, moje iskustvo sa SuperCard Fashion karticom bilo je izuzetno pozitivno. Brzina, fleksibilnost i praktičnost koje nudi čine je idealnim izborom za sve koji vole modu i žele jednostavan način plaćanja. Bez obzira jeste li je iskoristili za vlastite potrebe ili je darovali nekome kao poklon, ova kartica donosi mnogo prednosti.

Kada sljedeći put budete razmišljali što pokloniti dragoj osobi, svakako u obzir uzmite SuperCard Fashion karticu te usput provjerite ostatak bogatog izbora koji nudi SuperCard.

Vjerujte mi, nećete pogriješiti

Uz dopuštenje: Tim360 (sve fotografije)

Facebook Like Button