Ivana Mišerić nosi neizostavan nakit za ovo ljeto – pogledajte i inspirirajte se

La Dolce Vita kolekcija: neizostavni komadi nakita za ovo ljeto!

ivana miseric nakitbKarat jewelry

IVANA MIŠERIĆ U ‘KARAT JEWELRY’ KAMPANJI INSPIRIRANOJ TALIJANSKIM NAČINOM ŽIVOTA
Nova kolekcija domaćeg branda nakita Karat Jewelry donosi najljepše ogrlice, naušnice i prstenje za ovo ljeto. Ako ste u potrazi za statement ogrlicom, koja je i dalje ultimativni modni hit, ne trebate tražiti dalje…

narukvice ivana miseric Karat jewelry

Kolekcijom dominiraju raskošne ogrlice i prekrasne naušnice, iako i za minimaliste ima nekoliko fantastičnih modela. Motiv sv. Benedikta prisutan je u kolekciji u obliku medaljona na ogrlicama i naušnicama te prstenju po uzoru na tradicionalni slavonski nakit s dukatima.

nakit ivana miseric Karat jewelry 2021

IVANA MIŠERIĆ U ‘KARAT JEWELRY’ KAMPANJI INSPIRIRANOJ TALIJANSKIM NAČINOM ŽIVOTA
Kampanja snimana u bajkovitoj Istri, inspirirana je talijanskim načinom života te nosi znakovito ime – La Dolce Vita, a u glavnoj ulozi i ovoga puta našla se prekrasna Ivana Mišerić, kao zaštitno lice branda Karat Jewelry. Nova kolekcija svojim raskošnim komadima slavi život, ljubav, moment.

narukvice prstenje ogrlice ivana miseric Karat jewelry

“Nakon ovog ludog vremena u kojem smo svi morali pomicati vlastite granice i rasti da bismo preživjeli, inspiracija za kolekciju mi je bila eksplozija sreće što smo živi i što smo tu.

prsten prstenje Karat jewelry

Ogrlice, naušnice, prstenje, narukvice (…), sve je bogatije nego ikada. Svaki komad isijava na svoj način. Više je više. Motiv sv. Benedikta prisutan je u kolekciji kao element nade, zaštite i vjere u bolje sutra. S ovom kolekcijom slavimo život i ženstvenost, La Dolce Vita.

ogrlice zlatni nakit ivana miseric Karat jewelry

Ne želimo štedjeti na sebi jer nije nas ni život štedio. Okitite se žene moje, osjećat ćete se bolje.” – poručuje dizajnerica Rene Krasnić Velicki.

nakit ogrlica narukvica Karat jewelry

Cijela kolekcija dostupna je na web shopu Karat Jewelrya te Instagram i Facebook profilu branda.

ivana miseric nakit za ljeto Karat jewelry

Photo: Karmen Poznić

Uz dopuštenje: PR365

Facebook Like Button