Izložba YCP Graffiti crew kolektiva

Kreativni Samsung Studio 22 u srcu Zagreba nastavlja sa zanimljivim aktivacijama kroz izložbu radova YCP Graffiti crewa.

studio-22-izlozba-4

Studio 22 namijenjen je da živi kroz različite umjetnike i spaja umjetnost i tehnologiju, a dostupan je svim zainteresiranim posjetiteljima na lokaciji u samom centra Zagreba, na Trgu bana Josipa Jelačića 7.

studio-22-izlozba-1

YCP kolektiv u zanimljivom i modernom ambijentu Studio 22 izložbenog prostora proslavit će svoj trideseti rođendan prigodnom izložbom zajedničkih radova. Kolektiv je osnovan u travnju 1992. u Zagrebu te je ispočetka djelovao kao lokalna grupa koja je crtala u svom gradu.

Kroz kolektiv je dosad prošlo 86 ljudi, a danas broji 46 ljudi iz 23 grada, 12 zemalja s 3 kontinenta. U očekivanju knjige kojoj je ideja pokriti aktivnosti kolektiva u protekla tri desetljeća, izložba je tu da simbolično obilježi prigodnu godišnjicu.

studio-22-izlozba-2

„Kad se osvrnem unazad tih 30 godina moram priznati da nije lako zapamtiti sve detalje ali kao i kod iskustava s nekim velikim projektima, zahtjevnim putovanjima i sličnim događajima, u tebi ostaje neki aftertaste, iskustvo kojeg se sjećaš kada je događaj odavno prošao“, istaknuo je Slaven Kosanović Lunar, član skupine YCP Graffiti crew, čiji radovi će biti izloženi u Studio 22.

Navedeni izložbeni primjerci prikazivat će se na Galaxy Z Fold4, Z Flip4 pametnim telefonima i The Frame TV-u. Od 02.11. do 16.12. između 10 i 21 sati, zainteresirani posjetitelji imat će priliku razgledati radove, ali i upoznati se i isprobati brojne Samsung pametne uređaje. Uz digitalne primjerke, kolektiv je određene segmente i ručno oslikao, kao što su postamenti, kugla i bista koji su dio interijera prostora.

studio-22-izlozba-3

Samsung Studio 22 namijenjen je da spaja umjetnost i tehnologiju, a ova izložba samo je jedna od aktivacija kojoj je cilj omogućiti umjetnosti da živi kroz ekspresiju različitih umjetnika.

Uz dopuštenje: Millenium promocija (sve fotografije)

Facebook Like Button