Jednostavan način skidanja šminke

Na naše tržište stigao je MakeUp Eraser – inovativni proizvod koji samo s običnom vodom skida sve vrste šminke.

Skidanje šminke dobilo je jednu potpuno novu dimenziju jer je u Hrvatsku stigao MakeUp Eraser.

Inovativni beauty proizvod na jednostavan i iznimno lagan način skida sve vrste šminke.
Samo uz pomoć obične vode briše svu, pa čak i vodootpornu šminku, a može ga se koristiti i do 1000 upotreba.

Izvrsna je to vijest za pripadnice ženskog spola koje se svakodnevno muče sa skidanjem šminke.
Zvuči nevjerovatno, ali savršeno briše šminku i oduševljava jednostavnošću korištenja.
MakeUp Eraser uvodi nas u novu eru skidanja šminke, potpuno mijenja i pojednostavljuje dnevnu rutinu skidanja šminke.

skidanje-sminke-1

Dogodi vam se da ste ostali bez vatica, a zaboravili ste ih kupiti?

Potrošili ste baš sav tonik ili nemate maramice za skidati šminku, a kasno je navečer?

Takvi problemi od sada su dio prošlosti jer je na naše tržište stigao MakeUp Eraser, prvi proizvod za višekratno čišćenje svih vrsta šminke. Dovoljno je namočiti u mlaku vodu i s nekoliko nježnih kružnih poteza doslovno obrisati svu šminku s lica.

MakeUp Eraser je posebno patentirana antibakterijska tkanina koja ne sadrži nikakva kemijska sredstva, posebnost je u milijunima vlakana koja stoje uspravno (za razliku od većine drugih tkanina na kojima su vlakna u petlji), što svakom vlaknu omogućuje uklanjanje sve vrste prljavština, ulja, šminke i još mnogo toga iz svake pojedinačne pore kože.

Djeluje kao magnet za nečistoće na koži.

skidanje-sminke-2

Uz MakeUp Eraser napokon možete zaboraviti na crvenilo, iritacije ili alergijske reakcije kože ili očiju na preparate za čišćenje šminke jer koristite samo običnu vodu, pa ga dermatolozi posebno preporučuju osobama s osjetljivom kožom.

Samo s jednim proizvodom riješili ste skidanje šminke na duže vrijeme, a savršeno je praktičan i za putovanja – umjesto vatica i boćica, sad spakirate samo MakeUp Eraser.

Ova fenomenalna tkanina periva je i u perilici rublja i to sa svim ostalim rubljem. S obzirom da se može koristiti i do 1000 puta, MakeUp Eraser se u prosjeku koristi 2 do 4 godine, što je ogromna ušteda kupcima u usporedbi s jednokratnim potrošnim preparatima, ali i značajan ekološki faktor.

MakeUp Eraser-om možete obrisati baš svu šminku pa čak i vodootpornu, kamuflažnu i kazališnu šminku, a ono što će žene zasigurno najviše oduševiti je da s par jednostavnih poteza skida svu maskaru s očiju. Ovaj svjetski fenomen oduševljava pripadnice ženskog spola diljem svijeta, a vjerujemo da će tako biti i kod nas.

skidanje-sminke-3

Uz MakeUp Eraser više ne trebate kupovati razne preparate za čišćenje šminke, jednokratne maramice i slično.

Da li ste se znali da je potrebno 100 godina za razgradnju jednokratnih maramica za brisanje šminke na našim odlagalištima?

Procjenjuje se da se dnevno koristi 1,3 milijuna maramica za šminkanje – dovoljno za popunjavanje 500 autobusa. Makeup Eraser je do sada spasio odlagališta preko milijardu maramica za šminkanje, a i dalje brojimo.

Lansiran je 2013. godine na tržište SAD-a, ubrzo se proširio svijetom i Europom, a od sada je dostupan i u Hrvatskoj. Radi se o ekološkom proizvodu koji nije testiran na životinjama, hipoalergen je i dermatološki odobren. Ovaj vrhunski proizvod koji olakšava život dostupan je na webshopu: https://www.promitto-trade.hr/makeup-eraser .

Uz dopuštenje: Kapetanović komunikacije (sve fotografije)