Jesen stiže u oversized jaknama i džemperima krupnog pletiva

Jesenska kolekcija Replay snimljena je u prirodnom ambijentu uz rijeku Savu te je prožeta urbanim, street style elementima poput grafita koji dočaravaju esenciju samog brenda.

replay modeli mia kovacic

Eminentni zagrebački street style fotograf Goran Čižmešija snimio je tople jesenske i zimske komade odjeće i obuće uz neodoljive torbe i ruksake Replay sa zanimljivim modnim duom Mijom Kovačić i Markom Tkalčevićem prikazujući slojevitost najnovije Replay kolekcije.

cizme model jesen

Modna kolekcija definirana je uličnom modom gdje dominiraju logotipi, cool natpisi i sportske pruge, a glavni protagonist postaju oversized jakne i kaputi što se odlično uklapa uz scenu urbanih grafita.

moda mia kovacic replay

Raspoloženje koje nas vodi u military i bajkerski svijet Mia i Marko dočarali su noseći komade asimetričnih krojeva i paletom boja od antracit sive do maslinasto zelene.

mija kovacic

Kombinacija grunge stila s bajkerskim utjecajem prožeta je komadima jarkih boja poput žute i petrolej plave koje čine kontrast pastelnim tonovima obogaćenih cvjetnim detaljima, gumbima i zakrpama.

kovacici mia model kampanja replay

Replay vam ove sezone predstavlja fantastičnu kolekciju koja je osuvremenila trend 90-tih kroz kombinaciju sportskog, military i grunge stila.

Ultimativni Replay komadi ove sezone su ‘must have’ za svakog modnog trendsetera.

mia kovacic replay model

Facebook Like Button