Kabanica bridal kolekcija

Neodoljiva kolekcija Kabanice inspirirana najljepšim danom u životu, vjenčanjem.

Vjerujem kako vjenčanja zaista jesu jedan od najljepših dana u životu, a ako pritom imate ljubimca, sigurna sam kako iskreno želite da i on, na neki načinobilježi s vama taj bitan trenutak u životu.. Vodila sam se mišlju kako bi bilo lijepo da zajednički obilježite taj dan koji će vas istinski razveseliti i pomalo nasmijati. Osim toga, proizvodi su idealni i za poklon jer sa sobom nose određenu dozu originalnosti, i lijepe namjere jer takvom gestom pokazujete koliko zaista razumijete odnos svog prijatelja i njegovog dragog člana obitelji – njegovog čupavca– rekla je Barbara Šimunović, dizajnerica Kabanice.

kabanica-bridal-1

Vjenčanja se često smatraju najljepšim danom u životu, a pas, kao najbolji čovjekov prijatelj, zaslužuje i posebnu ulogu u tom danu. Hrvatski brend Kabanica koji je velikom brzinom osvojio srca brojnih vlasnika kućnih ljubimaca, ali i njihovih čupavaca, predstavio je kolekciju koja će savršeno upotpuniti vaše vjenčanje, ali i ispuniti vaše srca.

kabanica-bridal-3 kabanica-bridal-2

Proljetna vjenčanja nešto su brojnija od onih ostalih jer sa sobom nose posebnu dozu simbolike i šarma. Upravo u tome, dizajnerica Kabanice, Barbara Šimunović pronašla je inspiraciju za najnoviju kolekciju jedinstvenih i modernih odjevnih predmeta za pse. Mala dizajnerska remek djela koja će vas zasigurno raznježiti, napravljena su od kvalitetnih, udobnih i praktičnih materijala vodeći se visokim standardima koje je brend Kabanica postavio u samim počecima.

kabanica-bridal-5 kabanica-bridal-4

Bez obzira na to kakva vjenčanja preferirate, sigurni smo da će te u najnovijoj kolekciji Kabanice pronaći nešto za sebe i svoje ljubimce. Od elegantne vjenčanice i smokinga do nešto romantičnije haljinice i šarmantne košulje s leptir mašnom, svi modeli su napravljeni u želji da vlasnik bude zadovoljan, a pas nesputan i sretan. Kupiti se mogu putem web shopa Kabanica.hr gdje, pomoću vodiča za veličine, možete odabrati “opravicu” baš po mjeri vašeg ljubimca. Imajući na umu kako se svaki pas neće uklopiti u apsolutno sve mjere, Kabanice su malo komotnije kako bi se u potpunosti spriječilo stiskanje i neudobnost pri nošenju jer upravo je to ono što odlikuje ovaj brend.

kabanica-bridal-7 kabanica-bridal-6

kabanica-bridal-8

Uz dopuštenje: Drimia (sve fotografije)

Facebook Like Button