Kako se uljepšati u kratkom vremenu

Mnoge od nas nemaju vremena za pretjerano uljepšavanje, posebice kada se radi o nanošenju make up-a. No, koliko god manjkalo vremena, a ponekad i volje, ipak se možemo stići dotjerati uz par trikova, koje vam donosimo u nastavku.

Prilikom brzinskog nanošenja make up-a na lice izbjegnite nanošenje podloge kako bi imale više vremena za one ključne dijelove. Na lice nanesite tekući puder čisto da izgledate odmorno i svježe. Ukoliko niste tip za puder, na lice možete nanijeti kremu za lice u boji. Krema u boji će vam vratiti život na lice i pri tom nahraniti kožu.

Nakon nanošenja tonizirane kreme ili pudera na lice, sljedeći korak je nanošenje rumenila, koje će vam definitivno vratiti život. Samo malo rumenila na licu donijeti će vašem izgledu blistavost. Pripazite da ne pretjerate s nanošenjem rumenila, kako ne bi izgledale kao klaun.
Eye linere i sjenila za oči možete preskočiti, jer u manjku vremena nemate vremena za cjelokupni make up, a bez njih možete i daje izgledati besprijekorno.

cvjet

Ruž na usnama podiže svaki make up, a ako želite skrenuti pažnju sa svojih umornih očiju i podočnjaka, ruž na usnama je idealan izbor koji će vam podići cjelokupni dojam i privući poglede.
Naravno nemojte zaboraviti svoj zaštitni znak po kojem će vas ipak ljudi pamtiti – parfem. Umjereno nanošenje parfema je sasvim dovoljno, zapamtite da je manje više.

Ako vam je kosa u lošem stanju jednostavno ju svežite u neku zgodnu punđicu koja je uvijek u modi, a možete se i poslužiti šamponom za suho pranje kose, pa kosu oblikovati onako kako vam najbolje odgovara.
Što se odijevanja tiče, savjetuje se da u ormaru uvijek imate spremnu barem jednu odjevnu kombinaciju koja će vam biti nadohvat ruke kako ne bi dodatno gubili vrijeme.

Izgledati lijepo i njegovano nije nemoguće, pa čak iako ste mama, a svi dobro znaju da mame i nemaju baš vremena za uređivanje. No sve se može kad se hoće, samo je bitna dobra organizacija i praksa.

Facebook Like Button