Kaputi svih oblika bez kompromisa ultimativni su zimski komadi

Blackpearl kapute i romantične pelerine voljet će žene koje cijene luksuz, eleganciju i ležernost, žene istodobno snažne i suptilne.

Dolaskom hladnijih dana nosimo ih kao «drugu kožu», a pronaći onaj pravi, jedinstveni, na kojem treba biti utkano naše ime i osobnost, dobro znamo, često nije nimalo lako.
S kaputima, naprosto, ne bi trebalo biti kompromisa. Kvaliteta, elegancija i šarm tek su polazišne točke u našoj potrazi.

paraiso kaput

Blackpearl by Sara Lončarić iznenađuje i oduševljava modnom kolekcijom koja je istovremeno i praktična i jedinstvena; izuzetno kvalitetna u materijalima i izvedbi, nosiva, protkana vječnom elegancijom toliko inspirativnih prošlih modnih desetljeća.

Lepršave pelerine prizivaju šarm pariških modnih kulisa; besprijekorno krojeni kaputi vode nas u kozmoplitsku lakoću gradske šik dame mondenih europskih metropola.

Blackpearl kaput

Pokušavam stvarati poput umjetnika – jedino onda kad hoću reći nešto važno. Bitan mi je moj ritam i činjenica da imam vremena svakom komadu u kolekciji posvetiti dovoljno pažnje – reći će dizajnerica Sara Lončarić.

blackpearl-kaput

A ta je nit vodilja utkana u svaki komad. Bazična odjeća kao spoj moderne otmjenosti i djevojačke nevinosti postaje bezveremenska i vječna.

Svaki komad šalje određenu poruku: skrivajući svoju ženstvenost do izražaja više dolazi srčanost, životna snaga i seksepilnost.
A Blackpearl dame su radosne, bezbrižne i pune života.

Uz dopuštenje: Lollipop (sve fotografije)

Facebook Like Button