Kiehl’s nova formula za područja oko očiju

Kiehl’s predstavlja novu formulu za djelovanje na sve četiri zone područja oko očiju.

Iako svatko ima različitu kožu i ciljeve povezane s njom, krema za područje oko očiju neizostavan je dio rutine za njegu protiv starenja kože.

Možda ćete htjeti na područje oko očiju nanijeti malo svoje svakodnevne hidratantne kreme, ali samo hidratantna krema vjerojatno neće biti dovoljna za djelovanje protiv starenja kože.
Iako je hidratacija potrebna, neće vam pružiti specijalizirano djelovanje i njegu za područje oko očiju te suzbiti nastanak vidljivih znakova starenja. Stoga su za područje oko očiju potrebni određeni sastojci i sustavi nanošenja formulirani posebno za nježnu kožu oko očiju.
 
super-multi-corrective-eye-1

Područje oko očiju može se podijeliti na četiri ključne zone: luk obrve, kapak, vanjski kut i područje ispod oka, a u svakoj od njih nastaju različiti vidljivi znakovi starenja, kao što su opuštanje kože, bore, suhoća, natečenost kapaka i podočnjaci.

Za razliku od nekih krema za područje oko očiju koje djeluju na samo jednu od ovih zona i na za nju karakteristične znakove starenja, Kiehl’s je formulirao proizvod za djelovanje na područje oko očiju koji učinkovito djeluje na sve četiri zone područja oko očiju i pruža višestruke pogodnosti protiv starenja kože, za potpuno mladolik, pomlađen izgled.

Najnovije proširenje kolekcije proizvoda Super Multi Corrective brenda Kiehl’s, Super Multi Corrective Cream Eye Zone Treatment, spaja najsuvremenija znanstvena otkrića i tehnologiju s višestrukim djelovanjem koja vidljivo zaglađuje, učvršćuje, osvježava kožu područja oko očiju i smanjuje natečenost kapaka za zategnutiji, mladolikiji izgled.  

Tekstura ove kreme s višestrukim djelovanjem sadrži tri ključna sastojka za višestruke pogodnosti vidljivog djelovanja protiv znakova starenja.

Formula se sastoji od patentirane molekule protiv starenja, ProxylaneGX, koji pomaže poboljšati elastičnost kože i vidljivo učvršćuje kožu za zategnutiji izgled, botaničkog ekstrakta sjemenke borovnice, koje su bogate masnim kiselinama i antioksidansima, što pomaže u zaštiti nježne kože oko očiju za zaglađeniji izgled i, konačno, peptida, koji pomažu poboljšati izgled čvrstoće kože i smanjuju vidljive fine linije i bore na vanjskom području oko očiju. 

Kada vam je potrebna dodatna nega noću, isprobajte vežbu za lice Multi-Zone Micro Workout, posebno osmišljenu kao dopunu kremi Super Multi- Corrective Cream Eye Zone Treatment brenda Kiehl’s:

Prvi korak: za vidljivo podignuto područje luka obrve
Nježno pritisnite i držite luk obrve jednu ili dvije sekunde prije kružnog pokreta prema naprijed.

Drugi korak: za vidljivo zaglađen gornji kapak
Prstom utapkajte formulu na kapke, počnite od unutarnjega kuta oka i krećite se prema van u smjeru sljepoočnica.

Treći korak: za vidljivo učvršćene vanjske kutove
Nježnim pokretima prema gore masirajte vanjske kutove i sljepoočnice.

Četvrti korak: za vidljivo smanjenu natečenost ispod očiju Lagano utapkajte sredstvo na područje ispod oka, počnite ispod unutarnjega kuta i krećite se prema van.

Nova krema za njegu područja oko očiju, Super Multi- Corrective Cream Eye Zone Treatment,  dostupna je u Kiehl’s prodavaonicama kao i na www.kiehls.hr  

Facebook Like Button