Kisik – eliksir mladosti

Poliklinika Poliderma predstavlja Oxy uređaj – revoluciju u pomlađivanju kože.

Kisik je izvor života i bez njega ne možemo živjeti. Svaka naša stanica ga treba, kao gorivo za sve metaboličke procese u našem tijelu. Prvi znak bolesti je nedostatak kisika u stanicama, pa tako i starenje kože započinje nedostatkom kisika u stanicama. Uslijed nedovoljne opskrbe kisikom, nakupljaju se štetni spojevi koji uništavaju stanice, mijenjaju pH vrijednost, smanjuju proizvodnju kolagena što naposljetku rezultira nastajanjem bora i opuštanjem kože, koja izgleda beživotno. Na kraju stanice odumiru.

Poliklinika Poliderma predstavlja najveće dostignuće u tehnologiji primjene kisika za pomlađivanje kože danas, te ujedno najluksuzniji tretman s kisikom – Oxy uređaj. Nastao je kao rezultat višegodišnjeg iskustva primjene kisika u svrhu pomlađivanja te primjene najnovije tehnologije. Najveći svjetski stručnjaci nastojali su stvoriti uređaj, po svojstvima sličan hiperbaričnoj komori, no koji bi služio za pomlađivanje kože. Rezultat svega je jedinstveni, revolucionarni Oxy uređaj za pomlađivanje kože koji koristi direktnu primjenu kisika na koži u najvećoj mogućoj koncetraciji od 95%, 3 različite tehnologije primjene kisika na koži masažom, štrcanjem po koži i abrazijom, zahvaljujući kojoj kisik prodire najdublje slojeve kože što se može usporediti kao infuzija kisikom, odnosno mezoterapija kisikom.

Cilj tretmana je pomlađivanje i osvježenje kože, poticanje metabolizma stanica i samim tim razvoj novog kolagena s kisikom. Rezultati su vidljivi trenutno, koža je blistava i pomlađena, a sam tretman je iznimno ugodan, neagresivan, bez komplikacija i oporavka. Ovisno o stanju i potrebama kože savjetuju se 1-3 tretmana u razmaku od 14-30 dana. Osim lica, Oxy uređajem za pomlađivanje kože može tretirati bilo koji dio tijela. Udahnite kisik u stanice i pomladite svoju kožu!

Više informacija: www.poliderma.hr

Tekst i fotografije: uz odobrenje poliklinike Poliderma

Facebook Like Button