Klapan

Poliklinika registrirana za obavljanje širokog spektra različitih medicinskih djelatnosti koje uključuju i estetsku kirurgiju.
Klapan Medical Group obavlja dijagnostičke i kirurške medicinske djelatnosti u otorinolaringologiji – kirurgiju glave i vrata, plastičnu i estetsku kirurgiju, dermatologiju i venerologiju, internu medicinu, alergologiju i telemedicinu. Poliklinika je dizajnirana prema najmodernijim arhitektonskim kriterijima medicinskih ustanova ovoga tipa, u potpunosti je informatizirana te s mogućnošću provedbe interaktivne telemedicinske dijagnostike i terapije. Operacijski trakt, ordinacije i apartmani za oporavak opremljeni su najmodernijom medicinskom opremom, koji su stalno povezani s vodećim EU ekspertima.

Ovdje vam je na raspolaganju standardna ponuda estetskih zahvata, od korekcije nosa, uški, vjeđa i usana, kao i cjelokupnog lica (face-lift). Iz bogate ponude neinvazivnih metoda pomlađivanja i rehidracije kože osobito valja istaknuti preparat Mesolis, kojem je osnovna namjena povećanje elastičnosti kože, odnosno revitalizirati čvrstoću kožu i njen tonalitet. Ovaj preparat prevenira stvaranje nabora i usjeka na koži – omogućujući mladolik izgled oštećene kože.

Poliklinika okuplja vrhunski tim stručnjaka predvođenih prof. dr. sc. Ivicom Klapanom – specijalistom otorinolaringologije i subspecijalistom plastično-rekonstrukcijske kirurgije glave i vrata. Dr. Klapan iza sebe ima bogato iskustvo u Hrvatskoj i svijetu. Neprestano se usavršava i educira na brojnim svjetskim kongresima i seminarima, a njegova biografija bilježi i radno iskustvo na prestižnim klinikama i institutima u Švicarskoj, Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim Državama, Italiji i Austriji.  

KIRURG: DR. IVICA KLAPAN
SPECIJALNOST: kirurgija lica i vrata
KLINIKA: KLAPAN MEDICAL GROUP 
LOKACIJA: ZAGREB (Ilica 191a)
KONTAKT: tel.: +385-1-2222-736; +385-1-2222-737, e-mail: poliklinika.klapan@vodatel.net

Facebook Like Button